Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2015 — Університет «КРОК» — Університет «КРОК» https://www.krok.edu.ua Sun, 30 Jun 2024 14:52:07 +0300 Joomla! - Open Source Content Management uk-ua Конференція трудового колективу https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2235-konferentsiia-trudovoho-kolektyvu https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2235-konferentsiia-trudovoho-kolektyvu

30 жовтня відбудеться Конференція трудового колективу ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»

Початок о 15:00 в актовій залі. Реєстрація делегатів – з 14:30

]]>
[email protected] (SIM-52) Архів оголошень Fri, 30 Oct 2015 16:50:00 +0200
Презентація перших курсів Коледжу https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2231-prezentatsiia-pershykh-kursiv-koledzhu https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2231-prezentatsiia-pershykh-kursiv-koledzhu

Запрошуємо 29 жовтня о 14:30 в актову залу на Презентацію перших курсів – одну з найскравіших подій в житті Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Щороку студенти та викладачі з нетерпінням чекають концерту, на якому можна побачити новачків.

]]>
[email protected] (SIM-52) Архів оголошень Thu, 29 Oct 2015 15:49:00 +0200
Конференція молодих учених в Університеті «КРОК» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2242-konferentsiia-molodykh-uchenykh-v-universyteti-krok https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2242-konferentsiia-molodykh-uchenykh-v-universyteti-krok Конференція молодих учених в Університеті «КРОК»

21 жовтня в стінах Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» з успіхом відбулася Науково-практична конференція молодих учених «Еволюція наукової думки в контексті європейського вибору України».

Організаторами заходу виступили науково-організаційний відділ Університету і Коледж економіки, права та інформаційних технологій.

У роботі конференції взяли участь понад 250 учасників. У межах загальної теми вони працювали в 12 секціях, сформованих за основними напрямами підготовки в Університеті. Серед учасників заходу були професори, доктори і кандидати наук, студенти вищих навчальних закладів, а також студенти коледжів та шкіл.

Відкрив конференцію д. і. н., професор, проректор з наукової роботи Сідак Володимир Степанович. Із вітальними словами від імені ректорату Університету виступили також проректори Шикова Олена Миколаївна та Наконечна Наталія Василівна.

Із числа запрошених до президії конференції були присутні д. е. н., професор, завідувач кафедри підприємництва Київського національного університету імені Тараса Шевченка Мазур Ірина Іванівна, д. ю. н., професор, член-кореспондент НАПрН України Заєць Анатолій Павлович, а також д. ю. н., професор, Герой України, заслужений юрист України Француз Анатолій Йосипович.

Новацією конференції стали вибори кращого доповідача за результатами засідання секції. Рекомендований секцією доповідач під час церемонії закриття був нагороджений цінним подарунком (книгою) від імені ректорату Університету, а також комплектом періодичних журналів від редакції газети «Все про бухгалтерський облік», що виявила ініціативу відзначити найкращих учасників. Представляла видання  менеджер зі зв’язків з громадськістю Лисенко Яна.

Закривав конференцію д. і. н., професор, проректор з наукової роботи Сідак Володимир Степанович. Під час закриття були заслухані висновки кожної секції, на підставі яких будуть прийняті Загальні рекомендації конференції. Керівники секцій поділилися своїми позитивними враженнями про роботу з учасниками конференції. Попрацювали дійсно добре, обговорюючи проблеми наукової думки, намагаючись знайти рішення, згадували європейський досвід. Усі були стомлені, але задоволені.

За результатами проведення конференції планується оприлюднення електронного збірника матеріалів конференції.

]]>
[email protected] (SIM-58) Новини та події Thu, 29 Oct 2015 11:25:39 +0200
Психологічна секція на конференції молодих учених https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2241-psykholohichna-sektsiia-na-konferentsii-molodykh-uchenykh https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2241-psykholohichna-sektsiia-na-konferentsii-molodykh-uchenykh Психологічна секція на конференції молодих учених

У психологічній секції «Євроінтеграційний вектор сучасної психології», що працювала 21 жовтня 2015 року в Університеті «КРОК» в рамках науково-практичної конференції молодих учених «Еволюція наукової думки в контексті європейського вибору України», взяли участь студенти бакалаврату та магістратури, аспіранти, викладачі кафедри психології Університету та гості з інших навчальних закладів.

Були цікаві доповіді, обговорення, дискусії. Наукові виступи відзначено сертифікатами. Нагороду за кращу доповідь отримала студентка магістратури Юлія Мірошник.

]]>
[email protected] (SIM-52) Новини та події Wed, 28 Oct 2015 13:01:39 +0200
Вітаємо із захистом дисертації https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2240-vitaiemo-iz-zakhystom-dysertatsii https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2240-vitaiemo-iz-zakhystom-dysertatsii Вітаємо із захистом дисертації

16 жовтня 2015 року відбувся захист дисертації здобувача кафедри психології, викладача Університету «КРОК» Сороки Ірини Анатоліївни на тему «Психологічна профілактика конфліктів у педагогічному колективі вищого навчального закладу» за спеціальністю 19.00.10 – організаційна психологія; економічна психологія. Науковий керівник – кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри психології І.В. Сингаївська. Захист проходив на засіданні Спеціалізованої вченої ради К 26.130.02 Університету «КРОК».

Вітаємо здобувача і наукового керівника з успішною реалізацією та захистом дослідження, важливого для вдосконалення діяльності вищих навчальних закладів!

]]>
[email protected] (SIM-52) Новини та події Wed, 28 Oct 2015 12:55:30 +0200
Відкриття «PROF CAMP» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2236-vidkryttia-prof-camp https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2236-vidkryttia-prof-camp Відкриття «PROF CAMP»

Перший день у «PROF CAMP» – це завжди щось неймовірне та захоплююче. Учасники тільки-но починають знайомитися один з одним, заряджаються командним духом профорієнтаційного табору, приміряють на себе перші професії. Так було і 26 жовтня 2015 року – у день відкриття п’ятого «PROF CAMР». Ми були раді вітати на заході понад тридцять старшокласників, які вирішили знайти своє професійне покликання і з користю провести осінні канікули.

Почалося все з командоутворення, ігор та знайомств, а через кілька годин учасники вже з головою поринули в імітаційну гру «Судове засідання». Хтось спробував себе в ролі судді, хтось був прокурором, а хтось адвокатом, але кожен брав активну участь у цій грі. Тож із впевненістю можна сказати, що після першого дня роботи табору школярі несли додому багато яскравих вражень.

Друзі, насолоджуйтеся проектом, дізнавайтеся про різні професії та обирайте свою! Попереду ще чимало цікавого!

]]>
[email protected] (SIM-58) Новини та події Tue, 27 Oct 2015 11:41:47 +0200
Круглий стіл до Дня інформації про розвиток https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2237-kruhlyi-stil https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2237-kruhlyi-stil Круглий стіл до Дня інформації про розвиток

24 жовтня – Всесвітній день інформації про розвиток (World Development Information Day). І саме цій події було присвячено захід, в якому взяли активну участь студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій – круглий стіл «Особистість в інформаційному суспільстві: світоглядні виклики та загрози».

Співорганізаторами майданчика для дискусії виступили Спеціалізована школа № 43 з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу «Грааль» (директор Наталя Лабезник) і Відділення філософії та суспільствознавства КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» (керівник відділення Тетяна Кот).

Гостями та активними учасниками жвавого диспуту були представник Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України Ірина Тропіна, журналіст, ведуча та редактор програми «Абзац» («Новий канал») Анастасія Кошман, керівник проекту «ТЕО-Практ» Центру професійного розвитку молоді Людмила Супруненко, старшокласники та студенти навчальних закладів Києва.

Під час круглого столу піднімалися важливі питання ролі та місця мас-медіа в житті суспільства, проблем маніпуляції свідомістю через ЗМІ, особливостей правового регулювання інформаційної безпеки особистості в Україні.

Студенти КЕПІТу Вікторія Логош та Олександр Воробйов торкнулися теми «Психологічна безпека молоді в сучасному інформаційному просторі». Особливий наголос у виступі було зроблено на тому, що молодь, яка живе у сучасному мінливому світі, хоч і є найактивнішою верствою населення, не маючи достатньо знань, умінь та навиків протидії негативним впливам спотвореної інформації, є найбільш вразливою частиною суспільства.

Формат заходу дає підстави стверджувати, що дискусія не завершена. Сподіваємося на її продовження!

Логош Вікторія,
студентка ІІ курсу спеціальності «Правознавство»

]]>
[email protected] (SIM-52) Новини та події Tue, 27 Oct 2015 11:28:38 +0200
Медіа-день у «КРОЦі» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2234-media-den-u-krotsi https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2234-media-den-u-krotsi Медіа-день у «КРОЦі»

22 жовтня 2015 року «КРОКівська» медіа-група «KMG» розповідала студентам про тонкощі операторського мистецтва, розкривала секрети режисури, вчила, як робляться красиві кадри, та загалом долучала студентів до сфери медіа. «KMG» представила найкращі роботи своєї команди, організувала фотозону для усіх бажаючих, а також розіграла сертифікат на безкоштовну фотосесію. На кожній перерві можна було побачити велику кількість зацікавлених студентів, які заповнювали анкети, щоб стати членами «KMG», фотографувалися або просто розпитували про медіа-групу. 

Вже о 16:00 почалася серія майстер-класів «Successful people generation». Це стало кульмінаційною подією дня. «КРОКівці» змогли поспілкуватися з першими випускниками медіа-групи, які досягли успіху в медіа-сфері. Так, своєю шаленою історією успіху зі студентами поділився Павло Буряк. Він працював на каналі «1+1», а зараз режисує рекламу. Другим спікером був один із найкращих операторів м. Києва Володимир Куляба. Саме він знімав популярний проект «Дача» з Кузьмою Скрябіним. Ось хто справді знає все про операторське мистецтво. Наприкінці заходу було визначено переможця розіграшу безкоштовної фотосесії. Фортуна посміхнулася Христині Луцюк, студентці 1 курсу факультету економіки та підприємництва. Вітаємо переможницю!

У подальшому подібні майстер-класи будуть продовжуватися вже в медіа-школі для учасників, які пройдуть співбесіду та стануть частиною команди «KMG».

]]>
[email protected] (SIM-58) Новини та події Mon, 26 Oct 2015 16:17:06 +0200
Екскурсія до Конституційного Суду України https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2233-ekskursiia-do-konstytutsiinoho-sudu-ukrainy https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2233-ekskursiia-do-konstytutsiinoho-sudu-ukrainy Екскурсія до Конституційного Суду України

22 жовтня 2015 року студенти юридичного факультету Університету «КРОК» відвідали Конституційний Суд України, де у формі усного слухання тривав розгляд справи за конституційними поданнями Верховного Суду України та 47 народних депутатів України щодо Закону України «Про очищення влади». 

Студенти «КРОКу» висловлюють вдячність Французу Анатолію Йосиповичу та адміністрації юридичного факультету за можливість відвідати засідання. Багато цікавої інформації та пізнавальна екскурсія приміщенням Суду наштовхнули студентів на нові ідеї та досягнення. «КРОКівці» зробили певні висновки щодо учасників процесу, закону, який розглядався, суддів та інших моментів. Особливо майбутнім правознавцям сподобався виступ судді Верховного Суду України Олександра Волкова. 

]]>
[email protected] (SIM-58) Новини та події Mon, 26 Oct 2015 16:14:49 +0200
Театр – це чудово! https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2232-teatr-tse-chudovo https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2232-teatr-tse-chudovo Театр – це чудово!

18 жовтня 2015 року активісти Студентської ради побували в театрі ім. Лесі Українки, де переглянули виставу без антракту –  фарс у подвійному ключі: «Ризик» Едуардо де Філіппо та «Коханці і злодії» Даріо Фо.

Дух вільної, яскравої італійської комедії і гра справжніх південних пристрастей – це те, що змушує невдалих героїв фарсу потрапляти в ризиковані ситуації і... з честю виплутуватися з них. Події, що розгортаються на сцені – неймовірні!

Студенти побачили свято і фейєрверк легкого гумору та флірту. Шикарні жінки, породисті чоловіки, прекрасні костюми і енергія, яка полонила весь зал. Веселий, кумедний, захоплюючий і динамічний спектакль для відпочинку від буднів. «КРОКівці» сприйняли його дуже позитивно і отримали приємні враження. Цікавий сюжет, чудова гра акторів, професійна постановка режисера.

Студенти висловлюють подяку адміністарції за можливість відвідати такий життєвий і неперевершений спектакль!

]]>
[email protected] (SIM-58) Новини та події Mon, 26 Oct 2015 16:11:58 +0200
Новому поколінню – оновлена освітня мережа https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2230-novomu-pokolinniu-onovlena-osvitnia-merezha https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2230-novomu-pokolinniu-onovlena-osvitnia-merezha Новому поколінню – оновлена освітня мережа

16 жовтня 2015 року в м. Києві пройшов семінар на тему «Формування національної освітньої мережі для нового покоління», який відвідала Галина Богаченко, керівник проектів та програм управління міжнародного співробітництва. 

На заході розглядалися принципово нові підходи до системи освіти. Зокрема, Сергій Переслегін, відомий літературний критик, публіцист та науковець, презентував доповідь «Новий гео-планетарний освітній канон». Володимир Нікітин, доктор культурології, кандидат архітектури, професор, та Юрій Чудновський, директор Міжнародного інституту урбаністики та регіонального розвитку, обговорювали тему «Освіта змісту, людини, суспільства та людства». Психолог та ігромайстер Олена Переслегіна провела з учасниками семінару гру «Освітня мережа для нового покоління», яка дозволила побачити картину різноманіття поглядів та тенденцій в освітній сфері України. Завершальним етапом семінару було обговорення планів на майбутнє.

]]>
[email protected] (SIM-58) Новини та події Mon, 26 Oct 2015 15:16:00 +0200
Нагороджено найкращих студентів https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2229-nahorodzheno-naikrashchykh-studentiv https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2229-nahorodzheno-naikrashchykh-studentiv Нагороджено найкращих студентів

20 жовтня 2015 року в Колонній залі Київської міської ради відбулось урочисте нагородження студентів столиці. 60 активістів отримали одноразову премію розміром 1275 грн, а 150 – річну стипендію загальною сумою 3600 грн. Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради вручив стипендії та премії за 2014–2015 навчальний рік найкращим студентам, до числа яких потрапили і наші «КРОКівці». 

Річною стипендією було відзначено Олександра Пижова, який в цьому році закінчив Коледж економіки, права та інформаційних технологій і наразі є студентом 3 курсу юридичного факультету Університету «КРОК». Упродовж навчання Олександр займається науковою діяльністю, підтримує активну громадянську позицію, має сім наукових публікацій, координує наукові конференції, є засновником та головою Студентського наукового товариства, екс-головою екологічного клубу «Лотос».

Ярослава Сінько, студентка магістратури факультету економіки та підприємництва, отримала премію за високу успішність у навчанні на бакалавраті за спеціалізованою програмою «КРОК-Лідер». Під час навчання за двома напрямами підготовки («Фінанси і кредит» та «Право») Ярослава проявила неабиякі успіхи, за що отримала дипломи з відзнакою. Також Ярослава неодноразово була призером зовнішніх та внутрішніх олімпіад, брала участь у міжнародних та міжвузівських науково-практичних конференціях.

Студентська молодь була запрошена на офіційну зустріч, у рамках якої київський міський голова Віталій Кличко вручив свідоцтва стипендіатам та преміантам.

Вітаємо наших «КРОКівців» з отриманням почесних нагород та зичимо подальших звершень. «КРОК» пишається Вами!

]]>
[email protected] (SIM-58) Новини та події Mon, 26 Oct 2015 15:11:53 +0200
PROF CAMP https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2224-prof-camp https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2224-prof-camp

Запрошуємо старшокласників з 26 по 31 жовтня провести осінні канікули в профорієнтаційному таборі «PROF CAMP», головною метою якого є допомога школярам у свідомому виборі професії та сприяння їхньому особистісному розвитку!

Реєєстрація та програма табору за посиланням

]]>
[email protected] (SIM-52) Архів оголошень Mon, 26 Oct 2015 10:50:00 +0200
Цікаві зустрічі у Клубі успішних викладачів https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2228-tsikavi-zustrichi-u-klubi-uspishnykh-vykladachiv https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2228-tsikavi-zustrichi-u-klubi-uspishnykh-vykladachiv Цікаві зустрічі у Клубі успішних викладачів

Як навчають підприємництву у Вищій школі Амстердама? Майкл Тугунтке, тренер та старший викладач Школи, і Мартін Харінг, директор Центру підприємництва Амстердама, поділилися своїм досвідом з учасниками Клубу успішних викладачів 20 жовтня 2015 року.

За словами гостей Університету, голландські студенти можуть обирати підприємництво для навчання як «модуль». Протягом семи тижнів інтенсивної роботи у командах, у єдиному просторі з викладачами та підприємцями вони мають розробити та запустити таку бізнес-ідею, з якої, як кажуть спікери, можна прожити. Тренери розвивають у студентів підприємницький тип мислення та закликають застосовувати його не лише при веденні власної справи, а й взагалі по життю.

Неймовірно енергійні та інтерактивні спікери дуже доступно продемонстрували колегам альтернативну модель поведінки викладача в аудиторії.

У рамках другої теми зустрічі Клубу «Діалог і діалогічність – основи комунікативної компетентності викладача» учасники поговорили і потренувалися з Наталією Романь вести ефективні комунікації, а також визначилися, які ж перешкоди вони створюють у власних діалогах. 

Також під час зустрічі відбулася презентація «Планера успішного викладача», який є розробкою Клубу.

Висловлюємо подяку спікерам за цікаві теми, а також Асоціації випускників та управлінню міжнародного співробітництва «КРОКу» за організаційну підтримку!

]]>
[email protected] (SIM-58) Новини та події Fri, 23 Oct 2015 15:39:03 +0300
Зустріч з голландськими партнерами https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2238-zustrich-z-hollandskymy-partneramy https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2238-zustrich-z-hollandskymy-partneramy

20 жовтня 2015 року голова Асоціації випускників «КРОКу» Світлана Зульфирівна Заріпова на високому рівні організувала дуже корисну зустріч із голландськими партнерами Мартіном Харінгом, директором Центру підприємництва при Вищій школі Амстердама (HVA), та Майклом Тугунтке, тренером і старшим викладачем Вищої школи Амстердама (HVA), які  провели інтерактивний майстер-клас на тему «Створення сучасного бізнесу без бюджету». Це стало ще одним цінним внеском у скарбничку розвитку студентів КЕПІТу, що вчаться на ІІІ курсі спеціальності «Фінанси і кредит – ексклюзив»: Наконечної Анастасії, Кучука Кирила, Грицая Євгенія, Попової Юлії, Василевської Анастасії, Жукової Маргарити.

Зокрема, Маргарита поділилася своїми враженнями про зустріч:

«Тренер розповів про те, що в наш час усі влаштовують бізнес за загальноприйнятим планом, але це не є оптимальним способом, оскільки забирає багато часу. Майкл Тугунтке намалював доступно-успішну схему дій на прикладах українського підприємництва. З'ясувалося, що в Україні багато успішних бізнесменів, які знають, як реалізувати свої ідеї по всьому світу. Абсолютно всі присутні в аудиторії були залучені до обговорення різних проблем, які є перешкодами у побудові власного бізнесу. Нам давали завдання для роботи в групах, і кожен з нас відчув себе підприємцем-початківцем. Ми дізналися про ключові дослідження, які потрібно проводити перед тим, як затвердити свій продукт на ринку. Студенти взяли для себе багато корисного, і я сподіваюся, що кожен з нас колись стане успішним бізнесменом».

Коледж дякує Асоціації випускників Університету «КРОК» і особисто Світлані Зульфирівні Заріповій за запрошення на такий цікавий та корисний захід.

Пропонуємо Вашій увазі фотозвіт

Creating business without budget / 20.10.2015

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

]]>
[email protected] (SIM-52) Новини та події Fri, 23 Oct 2015 12:07:00 +0300
Відбулася серія заходів у рамках Темпус-проекту EANET https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2227-vidbulasia-seriia-zakhodiv-u-ramkakh-tempus-proektu-eanet https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2227-vidbulasia-seriia-zakhodiv-u-ramkakh-tempus-proektu-eanet Відбулася серія заходів у рамках Темпус-проекту EANET

У рамках заходів Темпус-проекту EANET зі створення мережі випускників-підприємців 18–20 жовтня 2015 року голландські партнери нашого Університету брали інтерв’ю у підприємців – членів Асоціації випускників Університету «КРОК», які не лише розповіли про специфіку ведення бізнесу в Україні, а й навели приклади успішного партнерства наших випускників між собою та з університетом. Спершу побували в гостях у Марти Кушик, топ-менеджера Lash Art University. До роботи в проекті Марта запросила ще 4 випускниць «КРОКу», а до програми навчання долучаються досвідчені бізнес-тренери з числа випускників та викладачів Університету. Під часу семінару дала інтерв’ю Наталія Заверуха – член правління Асоціації випускників, директор «ПРОНЕТ Бізнес Технології», а також СЕО та засновник стартапу Plushkin.org. Наступне інтерв’ю  було з Марією Шемеляк, яка разом зі своїм партнером Ольгою робить чудову натуральну косметику. Ще одна зустріч – з генеральним директором AGT plus, членом АВУ «КРОК» Максимом Рогожиним. Завдяки інтерв’ю вдалося узагальнити інформацію про переваги і можливості, які створює для випускників «КРОКу» Асоціація.

20 жовтня українські та голландські партнери провели коротку зустріч – обговорення ключових питань проекту. Майкл Тугунтке, тренер та старший викладач Вищої школи Амстердама, та Мартін Харінг, директор Центру підприємництва Амстердама, провели майстер-клас для студентів Україно-австрійської програми і програми «Фінанси-ексклюзив», котрі вчаться англійською мовою. Останнім акордом програми перебування наших голландських партнерів в Університеті «КРОК» став майстер-клас для Клубу успішних викладачів TeachWell про навчання підприємництву у Вищій школі Амстердама. Увечері відбувся захід з нетворкінгу з підприємцями – випускниками «КРОКу» у форматі Business and Beer – спілкувалися про бізнес, вболівали за «Динамо» та ще й налагоджували міжнародні зв’язки. Варто відзначити, що один з голландських партнерів, Мартін, зробив неймовірне – пробіг 22 км під дощем від Університету «КРОК» до Дніпра, а після цього був активним спікером на заходах.

За результатами заходів з розповсюдження результатів проекту буде випущена публікація для інших університетів України, що, як ми сподіваємося, дозволить їм якісно просунутися у питаннях  створення та розвитку асоціацій випускників. 

]]>
[email protected] (SIM-58) Новини та події Thu, 22 Oct 2015 16:16:26 +0300
Національний семінар «Створення та розвиток мережі випускників-підприємців» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2226-natsionalnyi-seminar-stvorennia-ta-rozvytok-merezhi-vypusknykiv-pidpryiemtsiv https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2226-natsionalnyi-seminar-stvorennia-ta-rozvytok-merezhi-vypusknykiv-pidpryiemtsiv Національний семінар «Створення та розвиток мережі випускників-підприємців»

19–20 жовтня 2015 року в Університеті «КРОК» була проведена серія заходів у рамках Темпус-проекту EANET – «Міжнародна мережа випускників підприємців». Зокрема, 19 жовтня в Університеті пройшов семінар «Створення та розвиток мережі випускників-підприємців» за участю Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Харківського національного університету радіоелектроніки, Університету «КРОК», партнера з Нідерландів – Центру підприємництва та Університету прикладних наук м. Амстердам (Hogeschool von Amsterdam). Зацікавленість проектом виявили більш ніж 50 вишів України. До заходу долучилися викладачі, студенти та випускники партнерських університетів. Організатори заходу: Асоціація випускників та управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК».

Семінар відкрили Тарас Фініков, президент Міжнародного фонду досліджень освітньої політики та співзасновник Університету «КРОК», Світлана Шитікова, директор Національного Еразмус+ офісу в Україні. Під час семінару були презентовані досягнення, досвід та кращі практики першого року проекту у створенні і розвитку асоціацій випускників-підприємців та налагоджуванні ефективної співпраці між випускниками та університетами. Були обговорені питання, які виникали при створенні й реєстрації асоціацій, інструменти та шляхи взаємодії з випускниками тощо. Презентовані матеріали викликали неабияку зацікавленість та жваве обговорення серед учасників семінару, а голова правління Асоціації випускників Університету «КРОК» Світлана Заріпова виступила з ініціативою створення експертної платформи ALUMNI-expert, метою якої буде формування та розвиток культури і традицій ефективного партнерства випускників і університетів та поширення успішних практик в Україні. Під час заходу проводилася фото- та відеозйомка. Її матеріали будуть покладені в основу фільму про EANET.

Дякуємо за сприяння у проведенні заходу Міністерству освіти і науки України, Еразмус+ офісу та інформаційному партнеру – Українській асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

]]>
[email protected] (SIM-58) Новини та події Thu, 22 Oct 2015 15:53:29 +0300
Відбулася науково-практична конференція молодих учених https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2239-vidbulasia-naukovo-praktychna-konferentsiia-molodykh-uchenykh https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2239-vidbulasia-naukovo-praktychna-konferentsiia-molodykh-uchenykh

21 жовтня 2015 року на базі Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» відбулася щорічна Науково-практична конференція молодих учених «Еволюція наукової думки в контексті європейського вибору України».

Проблематику конференції було розподілено на одинадцять секцій, у рамках яких представлено значну кількість наукових доповідей.

Зокрема, в роботі секції № 10 брали участь 13 доповідачів, які підняли питання функціонування таких суспільних інститутів, як культура, релігія, освіта, ЗМІ, право, тощо.

Жвава дискусія була присвячена майбутнім виборам та політичній ситуації в Україні.

Особливе зацікавлення викликали питання, тісно пов`язані зі зміною орієнтирів після Майдану та процесів Революції Гідності.

Учасники секції одностайно підтримали думку про доцільність  продовження практики модернізації освіти, особливо у сфері національного, патріотичного виховання та формування політичної культури молоді.

Активну участь в роботі секції № 11 «Проблеми екологічної відповідальності бізнесу в умовах євроінтеграції» брали студенти першого, другого, четвертого курсів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій: Петриченко А.О., Блюзникова О.П., Кузминська А.С., Данілова М.О., Хмара С.С., Разумей І.В., Красний М.В., Рущак А.М., Гольцева А.Ю., Гричик Є.М. та студенти Національного транспортного університету: Ільчук А.В., Мельник В.О., Кононченко В.В., Стельмах Т., Новікова Д.

Учасники секції продемонстрували високий рівень підготовки та проявили творчий підхід до вирішення важливих проблем. У перервах між доповідями, вони могли обмінятися думками щодо почутого та поділитися власним досвідом.

Кращою науковою роботою була визнана робота студента четвертого курсу групи П-1/12-к Хмари Сергія Сергійовича на тему «Майнова відповідальність за порушення водного законодавства». Рішенням оргкомітету конференції студент був нагороджений цінним подарунком.

Дякуємо учасникам конференції за плідну роботу!

Пропонуємо Вашій увазі фотозвіт

Конференція / 21.10.2015

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

]]>
[email protected] (SIM-52) Новини та події Thu, 22 Oct 2015 12:17:00 +0300
НПКМУ «Еволюція наукової думки в контексті європейського вибору України» https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2128-npkmu-evoliutsiia-naukovoi-dumky-v-konteksti-ievropeiskoho-vyboru-ukrainy https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2128-npkmu-evoliutsiia-naukovoi-dumky-v-konteksti-ievropeiskoho-vyboru-ukrainy

Запрошуємо 21 жовтня 2015 року до участі в Науково-практичній конференції молодих учених «Еволюція наукової думки в контексті європейського вибору України» 

Початок о 10:00

Завантажити інформаційний буклет (PDF, 278Kb)

]]>
[email protected] (SIM-52) Архів оголошень Wed, 21 Oct 2015 11:42:00 +0300
Вітаємо з перемогою! https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2225-vitaiemo-z-peremohoiu https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2225-vitaiemo-z-peremohoiu Вітаємо з перемогою!

З 20 до 22 жовтня 2015 року Університет «КРОК» бере участь у Сьомому міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті», що проходить у Київському палаці дітей та юнацтва за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

У рамках форуму Університет відзначено дипломом лауреата конкурсу І ступеня в номінації «Самоврядування – основа демократичного виховання громадянина України».

Вітаємо Студентську раду Університету та студради факультетів з цією високою оцінкою роботи, зичимо нових перемог, цікавих ідей і традиційно якісних проектів! Пишаємося вами!

А майбутніх вступників, їхніх рідних та всіх, хто цікавиться Університетом «КРОК», запрошуємо відвідати стенд нашого навчального закладу на форумі 21 (з 10:00 до 18:00) та 22 жовтня (10:00 до 16:00).

Детальніше про захід – за посиланням http://innovosvita.com.ua/

]]>
[email protected] (SIM-52) Новини та події Tue, 20 Oct 2015 18:59:35 +0300