Литвинова Тетяна Станіславівна
кабінет 507
(+38 044) 455-56-66, вн. 124
Сфера наукових інтересів
- організація та формування ресторанного господарства в Україні \ форми обслуговування у галузі гостинності \ особливості надання ресторанних послуг туристам з різних країн
Викладає
- організація ресторанного господарства \ етнічна кулінарія
Литвинова Тетяна Станіславівна
Освіта
- Київський університет туризму, економіки і права / магістр з менеджменту організацій (2002 р.)
- Київський університет туризму, економіки і права / спеціальність «Менеджмент організацій» / кваліфікація – менеджер-економіст (2000 р.)
Професійна кар’єра
- з 2019 – за сумісництвом Університет «КРОК», викладач вищої категорії циклової комісії економіки підприємств Фахового коледжу; викладач кафедри туризму; старший викладач кафедри туризму
- з 2012 – Київський фаховий коледж туризму та готельного господарства, голова циклової комісії ресторанного обслуговування, викладач вищої категорії
- 01.03.2008–02.03.2010 – ТОВ «Зелений гай» кафе «Дніпро» – керуюча
- 01.09.2000–2005 – Київський технікум готельного господарства, викладач
- 01.09.1999–01.06.2000 – ПТУ №3, майстер виробничого навчання, викладач
- 01.11.1996–01.06.2000 – Київська торгово-промислова палата, адміністратор зала – бармен
- 01.03.1996–02.12.1996 – «Растр-Альфа» ресторанний комплекс «Річковий палац», офіціант
Підвищення кваліфікації
- Scientific Center of Innovative Researches (Tallinn, Estonia), certificate № SCIR-2022-0645, sertification training "The influence of emotional intelligence on business and government relations", 11.11-23.12.2022 р. (total 6 ECTS).
- НМЦ вищої та передвищої освіти, сертифікат СС 38282994/1597-22; навчання за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників у формі масових відкритих онлайн-курсів «Створення сайту викладача», 27.02.2022 р. (30 годин, 1 ЄКТС)
- Національна академія педагогічних наук України ДЗВО «Університет менеджменту освіти» ЦІПО, свідоцтво СП 35830447/1425-21, «Актуальні технології навчання у фаховій передвищій освіті», 26.06.2021 р. (120 годин, 4 ЄКТС)
- НМЦ вищої та передвищої освіти, сертифікат СС 38282994/1701-20 «Проектування відкритих онлайн-курсів та створення відеолекцій, 02.10.2020 р. (30 годин, 1 ЄКТС)
- Національна академія педагогічних наук України ДЗВО «Університет менеджменту освіти» ЦІПО, свідоцтво СП 35830447/2197-19, «Методика формування творчих умінь у майбутніх фахівців» 210 годин, 11.10.2019 р. (210 годин, 7 ЄКТС)
Наукова діяльність
- Член журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності: «Готельно-ресторанна справа», спеціалізація «Ресторанне обслуговування», серед студентів закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців за ОКР молодшого спеціаліста, з 2018 р.
Особисті досягнення
- Грамота як члену журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності: «Готельно-ресторанна справа», спеціалізація «Ресторанне обслуговування», серед студентів закладів вищої освіти, за 2018 та 2019 рр.
- Подяка Університету «КРОК» (2020 р., 2021 р., 2022 р.)