Ціль 2. Подолання голоду, розвиток сільського господарства
Ціль 2 сталого розвитку полягає у створенні світу, вільного від голоду до 2030 року. Глобальна проблема голоду та відсутності продовольчої безпеки демонструє тривожне зростання з 2015 року, тенденція, що посилюється комбінацією факторів, зокрема пандемією, війною, зміною клімату та поглибленням нерівності.
Надзвичайний голод і недоїдання залишаються перешкодою для сталого розвитку та створюють пастку, з якої людям нелегко вибратися. Голод і недоїдання призводять до менш продуктивних людей, які більш схильні до хвороб і тому часто не можуть заробляти більше та покращувати свої засоби до існування.
Яку діяльність здійснюємо у цьому напрямку?
Вирішення проблем голоду є вкрай актуальним завданням. Університету «КРОК», наслідуючи принципи сталого розвитку, докладає зусиль до вирішення питань у цій сфері.
На першому поверсі Університету «КРОК» знаходиться їдальня, де студенти та співробітники можуть насолодитися різноманітними смачними стравами за доступними цінами. У меню представлено перші та другі страви, м’ясні делікатеси та десерти, що дозволяє кожному обрати страви на свій смак. Завдяки цьому, як студенти, так і співробітники мають можливість не лише повноцінно харчуватися, але й зробити перерву на каву, не виходячи за межі Університету.
Крім того, в стінах Університету студенти традиційно восени проводять благодійні ярмарки. Студенти готують смаколики, снеки, солодощі, продають і отримані гроші переказують на підтримку студентів та випускників, котрі нині захищають Батьківщину.