Фільтрувати матеріали за датою: серпня 2024 — Університет «КРОК»

Найближчим часом

29 серпня 2024 Новини та події

29 серпня 2024 року о 12:00 на подвір'ї Університету «КРОК» відбулася церемонія відкриття меморіальної дошки видатного українського науковця, доктора технічних наук, професора, директора навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій, Заслуженого діяча науки і техніки України Рача Валентина Анатолійовича.

27 серпня 2024 Новини та події

Нещодавно на кафедрі психології в режимі онлайн відбулася консультація зі вступниками магістратури за спеціальністю «Психологія». Учасники мали змогу отримати всебічну інформацію про навчальну та наукову діяльність кафедри психології та навчально-наукового інституту психології, організацію освітнього процесу. Майбутні студенти отримали відповіді щодо освітніх компонетів програм «Психологія» й «Екстремальна та кризова психологія» другого рівня освіти.

22 серпня 2024 Новини та події

Запрошуємо державних службовців категорії «Б», «В» долучитись до курсів підвищення кваліфікації за загальною короткостроковою програмою «Психологічна підтримка та адаптація персоналу у період воєнного стану та повоєнний час», яка була розроблена на основі типової загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації, затвердженої наказом НАДС від 30 липня 2024 р. № 112-24 (шифр програми: ТЗК/2024/002).

22 серпня 2024 Новини та події

Університет «КРОК» висловлює щиру подяку громадській організації «Українсько-німецьке культурне товариство м. Чернівців» за надану благодійну допомогу у вигляді двох генераторів!

22 серпня 2024 Новини та події

Сьогодні свій ювілей святкує талановитий викладач Університету «КРОК», лауреат Ректорської премії за високу студентську оцінку роботи, кандидат технічних наук Філатов Сергій Антонович!

20 серпня 2024 Новини та події

Цьогорічні вступники на бакалаврат на контракт зможуть отримати гранти для покриття частини вартості навчання протягом усієї освітньої програми. Зокрема, подати заявку на грантове фінансування зможуть вступники, зараховані на контракт на денну форму навчання, які мають більше ніж 150 балів з двох предметів НМТ.

19 серпня 2024 Новини та події

Нещодавно директор навчально-наукового інституту психології Сингаївська Ірина Валентинівна та завідувач кафедри психології Никоненко Олена Вікторівна провели консультацію з приводу навчання в магістратурі на програмах з напряму «Психологія» для вступників.

19 серпня 2024 Новини та події

В Університеті «КРОК» триває набір до магістратури на освітню програму  «Agile-технології розробки програмного забезпечення» (спеціальність 073 «Менеджмент»).

Не зволікайте та подавайте заяву!

19 серпня 2024 Новини та події

09 серпня 2024 року до Дня молоді відбулося нагородження талановитої столичної молоді.

19 серпня 2024 Новини та події

Колектив Університету «КРОК» щиро вітає зі світлим та радісним святом - Днем народження Демидова Івана Платоновича, архіваріуса!

16 серпня 2024 Новини та події

13 серпня 2024 року консорціум університетів проєкту Еразмус+КА2 «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні»/ КООПЕРА у складі Університету «КРОК», Харківського національний університет імені В.Н. Каразіна, Ужгородського національного університету, Одеського національного економічного університету отримав лист від МОН у відповідь на надіслані Рекомендації щодо розвитку дуальної освіти в Україні:

16 серпня 2024 Новини та події

Університет «КРОК», національний координатор консорціуму університетів у рамках проєкту Еразмус+ КА2 «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні» (COOPERA), після детального вивчення досвіду міжнародних партнерів, передав Міністерству освіти і науки України матеріали та пропозиції для подальшого розвитку дуальної форми освіти в Україні.

16 серпня 2024 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Медіація та вирішення конфліктів» другого рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 073 «Менеджмент».

Заздалегідь вдячні усім, хто виявить бажання висловити зауваження та пропозиції щодо змісту програми, котрі просимо надсилати, заповнивши форму до 30.08.2024 р.

 

Детальніше (тицяй тут)

16 серпня 2024 Новини та події

08 серпня 2024 року відділом інтернет-маркетингу (дистанційна освіта) була ініційована зустріч зі вступниками на дистанційну форму навчання під час якої відбулась коротка презентація системи для навчання та тестування он-лайн - Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment  (Moodle). 

14 серпня 2024 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Менеджмент (англійська мова навчання)» першого рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 073 «Менеджмент».

14 серпня 2024 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Бізнес в Європейському Союзі» другого рівня вищої освіти галузі знань 29 «Міжнародні відносини» за спеціальністю 292 «Міжнародні економічні відносини».

13 серпня 2024 Новини та події

Шановні студенти, які вступили цього року на денну форму навчання Фахового коледжу Університету «КРОК»  запрошуємо Вас на урочисті церемонії «Посвяти у студенти – 2024»!

13 серпня 2024 Новини та події

 

Шановні студенти, які вступили цього року на денну форму навчання Університету «КРОК» (1 курс) запрошуємо Вас на урочисту церемонію «Посвяти у студенти – 2024»!

13 серпня 2024 Новини та події

Поважний ювілей сьогодні святкує радник президента Університету «КРОК» Гіжевський Володимир Казімірович, кандидат юридичних наук, професор, Відмінник освіти України, кавалер знака «Шани» та Заслужений професор Університету «КРОК»!

12 серпня 2024 Новини та події

Свій ювілей сьогодні святкує завідувачка кафедри туризму Університету «КРОК» Мелько Людмила Федорівна.

01 серпня 2024 Новини та події

Нещодавно на кафедрі психології відбувалася робоча зустріч гарантів освітніх програм спеціальності «Психологія», Сингаївської І.В., Никоненко О.В., Склярової Г.О. та Васильченко О.М. Результатом наради стало подання проєктів програм «Організаціна психологія» та «Екстремальна та кризова психологія» першого рівні освіти, та «Психологія» першого «Екстремальна та кризова психологія» другого рівня освіти на сайт Університету «КРОК».

01 серпня 2024 Новини та події

Вчена рада, ректорат, науково-педагогічний колектив, працівники та студенти Університету «КРОК» щиросердно вітають віце-президента, співзасновника Університету, Відмінника освіти України Гукайла Юлія Михайловича!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Фільтрувати матеріали за датою: серпня 2024