Будуємо мости, а не стіни. Договір про співпрацю — Університет «КРОК»

Новини та події

Будуємо мости, а не стіни. Договір про співпрацю

24 квітня 2024 Новини та події

У квітні 2024 року відбулась важлива подія – між Університетом «КРОК» та Центром морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України було підписано Договір про співпрацю.

Була досягнута домовленість спільно діяти з метою об’єднання зусиль щодо сприяння обороноздатності, захисту, цілісності та суверенітету України, покращення якості освіти в Україні, стажування та підвищення кваліфікації здобувачів освіти та науково-педагогічних працівників за напрямками діяльності Центру морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України та Університету «КРОК».

Учасники зустрічі –  військовослужбовці Центру, ректор Університету Андрій Кучко, Герой України, проректор Анатолій Француз, проректорка Наталія Наконечна, завідувачка кафедри психології Олена Никоненко, – мали можливість ознайомитися з ґрунтовними презентаціями про діяльність Центру та кафедри психології Університету та обговорити впровадження сучасних, гнучких та ефективних методів і способів навчання та викладання задля забезпечення сталого зростання якості освіти, сприяння розвитку лідерства та патріотизму молоді, конкурентоспроможності викладацького складу. Підписи на Договорі – це початок спільних проєктів та ініціатив, що підпорядковуються красномовному гаслу Центру: Будуємо мости, а не стіни!

Дякуємо за сприяння у підписанні Договору партнерові Університету Михайлу Дворниченку – голові Благодійного фонду «Save Ukraine Life».

До праці! Все є і буде Україна!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Будуємо мости, а не стіни. Договір про співпрацю