Співчуття родині загиблого Героя Гноянченка Віталія — Університет «КРОК»

Новини та події

Співчуття родині загиблого Героя Гноянченка Віталія

03 листопада 2023 Новини та події

Дорога КРОКівська родино, з великим сумом повідомляємо, що на війні з російськими окупантами 31 жовтня 2023 року разом з іншими побратимами від попадання артилерійського снаряду у бліндаж в н.п. Кліщіївка Бахмутського району Донецької обл. загинув Гноянченко Віталій, випускник Фахового коледжу та Університету «КРОК» за спеціальністю «Комп'ютерні науки».

 Спільнота Університету «КРОК» висловлює щирі співчуття рідним Героя. Віталій був вірним сином України, таким молодим, але неймовірно свідомим патріотом з непохитними переконаннями свободи й незалежності, відданим Батьківщині до кінця...

Колона з Героєм прибуле в м.Обухів о 20:00 годині. Завтра, 04 листопда, о 12:00 годині на центральній площі міста біля ОЦКіД відбудеться церемонія прощання із Захисником України Гноянченком Віталієм. Чин поховання буде проходити на міському кладовищі «Польок».

Це дуже тяжка втрата для родини, для нас та України. Адже ми втрачаємо наймужніших, найвідданіших воїнів, яким завдячуємо своїм життям. Це наше найкраще майбутнє, молоде й сповнене сил, але, на жаль, жахлива війна забирає їхні життя. Пам'ятаймо про те, якою високою ціною Україна здобуває свою незалежність. І ця жертва не є марною. Ніколи про це не забуваймо!

Щирі слова співчуття родині загиблого – батьку Олександру, мамі Маріанні, братикам Руслану та Максиму, бабусі Вірі Іванівні, засновниці волонтерського руху ГО «Материнське серце», усім рідним, близьким, друзям та побратимам Віталія.

Схиляємо голови перед подвигом Героя!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Оновлено: Понеділок, 06 листопада 2023 21:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Співчуття родині загиблого Героя Гноянченка Віталія