Фільтрувати матеріали за датою: червня 2024 — Університет «КРОК»

Новини та події

28 червня 2024 Новини та події

26 червня 2024 року відбулася знакова подія в Університеті «КРОК» – гостьова лекція Голови Національного агентства України з питань державної служби Наталії Алюшиної.

28 червня 2024 Новини та події

Я, як студентка першого курсу Університету «КРОК» на спеціальності «Маркетинг», бажаю поділитися своїм позитивним досвідом навчання. Обравши цей Університет через його відому репутацію та сучасний підхід до освіти, я не пошкодувала про свій вибір. Викладачі тут – справжні професіонали, завжди готові допомогти та поділитися своїм досвідом зі студентами. Їхні знання та практичний досвід допомагають нам краще розуміти сучасні тенденції  та розвивати власні навички.

27 червня 2024 Новини та події

17-21 червня 2024 року Галина Богаченко, директорка центру міжнародних проєктів Університету «КРОК» взяла участь у 12-му Міжнародному тижні в Університеті Миколаса Ромеріса.

26 червня 2024 Новини та події

Минулого тижня відбувся фінальний акорд для наших талановитих здобувачів 4-го курсу бакалаврату ОП  «Менеджмент» та «Комерційна логістика» - захист кваліфікаційних робіт.  Комісія відзначила актуальність та практичний аспект проведених досліджень, підтвердивши високий рівень підготовки наших студентів.

26 червня 2024 Новини та події

Сьогодні хочемо познайомити вас зі студентом 1-го курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» – Янін Костянтин. За результатами першого курсу адміністрацією «КРОК» він був відмічений подякою за успіхи у навчанні і ми попросили його поділитися своїми враженнями про перший курс:

 

26 червня 2024 Новини та події

З великим задоволенням повідомляємо, що здобувачі 2-го курсу Фахового Коледжу Університету «КРОК», ОП Маркетинг, під керівництвом старшого викладача Малої Ірини Борисівни, під час навчальної практики на платформі Дія. Освіта успішно пройшли три онлайн курси з digital-marketing, email-marketing та менеджерів із цифрового маркетингу! 

26 червня 2024 Новини та події

Шановна молодь!

У рамках реалізації проєкту віртуального обміну ERASMUS+ «Мистецтво переговорів та вирішення конфліктів (Медіація) / ArtNoConflict» експерти з Нідерландів, Литви, Грузії та України працюють над виявленням основних проблем щодо поточних прогалин у комунікаціях, переговорах та вирішенні конфліктів серед молоді.

25 червня 2024 Новини та події

Студентка 1-го курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» ННІІКТ Нижник Анна ділиться своїми враженнями від навчання в Університеті «КРОК»:

25 червня 2024 Новини та події

06 червня 2024 року відбулося яскраве й дуже щемливе закриття творчого сезону Drama School. Учасники проєкту презентували для глядачів чудовий перформенс «Крила» (постановка – Ірина Рибак, керівник проєкту) та власні виступи. Це було по-справжньому драматичне дійство, до якого долучились не лише учасники Школи сценічної майстерності, а й лідери ArtKEPIT, лідери Вокальної студії VOSK band, учасники гурту гітаристів Guitar Band.

25 червня 2024 Новини та події

В Університеті «КРОК» відбувся Всеукраїнський ЕТНО+АРТ ФОРУМ «Пригортає Гуцульщину Україна-ненька», приурочений 70-річчю членства України в ЮНЕСКО. Захід об'єднав понад 100 учасників з різних куточків України, представників міжнародної та української освітньої спільноти.

24 червня 2024 Новини та події

19-21 червня 2024 року у Варшавському університеті соціальних та гуманітарних наук відбувся Academic Innovation Workshop у рамках ERUA2 в якому взяла участь і представниця Університету «КРОК», доцент кафедри міжнародних відносин та журналістики Далявська Тетяна.

24 червня 2024 Новини та події

Університет «КРОК» та ННІІКТ радо вітає студентів академічної групи КН-20 з успішним захистом кваліфікаційних робіт на отримання ступеня вищої освіти «Бакалавр з комп’ютерних наук». Цей важливий етап є підсумком наполегливої праці та відданості наших студентів, які продемонстрували високий рівень знань та навичок, відповідно до вимог стандарту вищої освіти.

21 червня 2024 Новини та події

Шановні випускники, щиро вітаємо Вас із нетерпінням чекаємо на церемоніях випусків у липні в Університеті!

19 червня 2024 Новини та події

Шановні друзі!

Раді повідомити, що під редакцією професора Грушка Віктора Івановича видано новий підручник «Економіка відновлення». Авторський колектив співробітників Університету «КРОК» переконаний, що для переходу від воєнної економіки до післявоєнного стану її відновлення на якісно новому рівні необхідний обґрунтований та об’єктивний аналіз. Ця книга покликана вирішити проблеми, породжені війною.

19 червня 2024 Новини та події

Своїми враженнями від навчання поділилася Есень Евеліна, групи МА-23:

18 червня 2024 Новини та події

ВСТУПНА КАМПАНІЯ ТРИВАЄ!

Кафедра військової підготовки Національного університету оборони України Запрошує Вас на День відкритих дверей

17 червня 2024 Новини та події

07-09 червня 2024 року відбулася 27 Міжнародна конференція з нерухомості України «Ринок нерухомості. Кращі інновації та досвід». 

17 червня 2024 Новини та події

Завершивши 1-ший курс ОП «Менеджмент» у нашому Університеті, я відчуваю велике задоволення від навчання та отриманих знань. Протягом цього року я отримала чудову можливість розширити свій кругозір у сфері менеджменту, вивчивши різноманітні аспекти цієї науки.

14 червня 2024 Новини та події

23 травня 2024 року студенти 1-3 курсів спеціальності «Туризм» під час практичної підготовки стали учасниками професійної студії від турпідприємства «СТуК – Travel Club»: як студентське захоплення  та хобі стало роботою мрії».

14 червня 2024 Новини та події

Приєднуймося до святкування нового поповнення в лавах Маркетологів!

14 червня 2024 Новини та події

13 червня 2024 року відбувся черговий майстер-клас від провідного психолога Центру морального забезпечення ЗСУ зі студентами бакалаврату та магістратури спеціальності «Психологія» на тему: «Психологічні основи спілкування з військовими. Психологічна робота з провиною вцілілого». Спікер заходу окреслила психологічні засади поводження з військовослужбовцями та ознайомила з основами адаптації військових до мирного життя.

14 червня 2024 Новини та події

Реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ: другий період реєстрації!

13 червня 2024 Новини та події

Кожна зустріч із професіоналами – це подія! Тим паче, коли у гостях фахівець такого рівня! Знайомтесь – Олена Бойко – член ради директорів, заступниця генерального директора, співзасновник туроператора «Travel Professional Group». А родзинкою є те, що зустріч ініціювала наша студентка у минулому – Артюхова Софія, яка на сьогодні успішно працює у компанії.

13 червня 2024 Новини та події

Нещодавно в рамках засідання кафедри психології відбулося затвердження теми дисертаційного дослідження «Психологічні засоби в структурі соціальної реабілітації учасників бойових дій з інвалідністю» аспірантки Федорець Святослави.

13 червня 2024 Новини та події

Сьогодні ми хочемо познайомити вас із нашим студентом зі спеціальності 122 «Комп'ютерні науки», який навчається на IV курсі та 12 червня 2024 року він як раз успішно захистив свою кваліфікаційну роботу – вітаємо!

12 червня 2024 Новини та події

Шановні друзіі!
Ми маємо радісну новину повідомити, що з 4 по 6 червня успішно відбувся перший атестаційний комплексний іспит для здобувачів 4-го курсу ОП Маркетинг. У ході іспиту наші студенти продемонстрували високі знання та навички.

10 червня 2024 Новини та події

Вітаємо шановна КРОКівська родино! Маємо приємну нагоду зустрітися на загальних зборах Асоціації випускників Університету «КРОК»!

10 червня 2024 Новини та події

11 червня 2024 року о 10:00 у читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» розпочнеться захист кваліфікаційних робіт на збобуття освітнього ступеня «бакалав»" за освітньою програмою «Дизайн середовища».

07 червня 2024 Новини та події

06 червня 2024 року команда Університету «КРОК» презентувала проєкт Еразмус+ «Адаптація та інтеграція іноземних студентів/INTERADIS» на Чесько-німецькому міжнародному тижні, організованому Ostbayerische Technische Hochschule Amberg-Weiden.

05 червня 2024 Новини та події

Студент Університету «КРОК» спеціальності «Міжнародні економічні відносини», освітня програма «Міжнародний бізнес» Володимир Артамонов наразі бере участь у програмі обміну із європейськими ЗВО за програмою Erasmus+ KA 171. Володимир розповідає про свій досвід навчання в Університеті Бальтазар Запрешич, Хорватія:

05 червня 2024 Новини та події

27-29 травня 2024 року на базі Національного університету «Львівська політехніка» відбувся Національний семінар «Досвід впровадження навчання за системою кліматичного менеджменту та результати діяльності центрів кліматичного менеджменту» з поширення найкращих практик реалізації проєкту Erasmus+ KA2 «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату»/КЛІМАН.

05 червня 2024 Новини та події

Туризм – це сфера діяльності, яка поєднує в собі дуже багато напрямів діяльності. В зв’язку з цим, важливим кроком на перших етапах шляху в професії для майбутніх фахівців є визначення напряму діяльності в туризмі та розуміння особливостей різних професій в туризмі.

04 червня 2024 Новини та події

З неймовірною гордістю та щирою вдячністю оголошуємо про завершення діяльності проєктної групи ЦРК «Характерники»! Два роки плідної роботи команди подарували нашій КРОКівській родині 10 реалізованих проєктів, 26 яскравих заходів та 7 почесних нагород «Кращий проєкт року».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: червня 2024