Вшанування загиблих ГЕРОЇВ — Університет «КРОК»

Новини та події

Вшанування загиблих ГЕРОЇВ

17 травня 2024 Новини та події

16 травня 2024 року відбувся мітинг на честь вшанування пам’яті Захисників України, випускників Університету «КРОК», Фахового коледжу, Київського ліцею бізнесу, які героїчно загинули під час виконання бойових завдань, захищаючи рідну землю.

Цей день, став невід’ємною частиною нашого Кроківського життя, коли в країні йде війна, і, на жаль, позначений невимовною скорботою та болем – наші славетні захисники боронять країну від підступного агресора, віддаючи власне життя за її незалежність. Серед них і випускники нашого Університету, Фахового коледжу, Київського ліцею бізнесу, чиї імена увіковічені на нашій Стіні пам’яті.

Слова подяки та шани, слова співчуття рідним та близьким пролунали на мітингу під час відкриття меморіальної дошки на честь вшанування Захисника України Кравченка Олексія Вікторовича, який загинув 25 грудня 2023 року.

Допоки ми живі — житиме пам’ять про наших героїв, які поклали життя, аби ми жили в мирній незалежній квітучій Україні. Вшанування їх пам’яті – це не просто наша шана і гордість за справжніх героїв, це наш святий обов’язок. Пам’ятаймо про це. Коли є такі хлопці, Україну ніхто і ніколи не зможе поставити на коліна.

Героям слава!

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Вшанування пам’яти кроківців - Захисників України // 16.05.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 21 травня 2024 16:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вшанування загиблих ГЕРОЇВ