Фестиваль «International Vechornytsi» — Університет «КРОК»

Новини та події

Фестиваль «International Vechornytsi»

20 травня 2024 Новини та події

17 травня 2024 року в Університеті «КРОК» відбувся фестиваль «International Vechornytsi», у рамках реалізації проєкту INTERADIS/Інтеграція та адаптація іноземних студентів (619451-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP).

З вітальним словом виступили:

  • Андрій КУЧКО, ректор Університету «КРОК»,
  • Андрій ЛОТАРЄВ, директор навчально-наукового інституту міжнародної освіти Університету «КРОК»,
  • Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні,
  • Олена ШАПОВАЛОВА, директорка  державного підприємства «Український державний центр міжнародної освіти»,
  • Аудра ДАРГІТЕ БУРОКЄНЕ, начальниця міжнародного відділу, Університет ім. Миколаса Ромеріса (Литва).

Вечорниці – це українські традиційні гуляння з музикою, піснями, танцями тощо. Головними виконавцями фестивалю були іноземні студенти 8 українських ЗВО-партнерів. Іноземні студенти вражали публіку  національними піснями, презентаціями, традиційними танцями та віршами, презентуючи культури своїх країн: Туркменістан, Азербайджан, Бангладеш, Туніс, Китай, Індія, Португалія, Молдова, Україна, Білорусь – справжній вибух культурного розмаїття!
Понад 120 учасників та глядачів завітали до Університету «КРОК», а також близько 20 осіб долучилися до онлайн трансляцій заходу, включаючи  іноземних студентів, партнерів проєкту INTERADIS та інших стейкголдерів.
Наступного дня гості взяли участь у заході «КРОК збирає друзів«, де мали нагоду відвідати різні локації, в тому числі: телестудію Університету, інноваційну лабораторію, майстер класи від провідних фахівців Університету, воркшопи за участю стейкголдерів та інше.

Вже по обіді, учасники «International Vechornytsi» мали екскурсію Києвом, організатором якої виступив партнер Університету -  ESN Kyiv. Маршрут пролягав від наймальовничішого місця, центра Києва – вулиці Хрещатик, через одну з найдавніших споруд Східної Європи, символу Києва - Золоті Ворота, оминав Андрі́ївський узві́з, який є одним з найстаровинніших шляхів, що поєднує Верхнє місто і його центральну частину - Поділ, і завершився спільною фотосесією.

Навчально-науковий інститут міжнародної освіти Університету «КРОК» висловлює щиру вдячність Валентину Янчаруку, Аліні Гольцевій, Анастасії Наконечній та департаменту зв’язків із громадськістю та реклами Університету «КРОК», Олександру Куренкову та команді технічної підтримки Університету, вокальній студії «VOSK Band», театру танцю «K-dance», інструментальному гурту «Guitar Band», Фаховому Коледжу Університету «КРОК», в особі директора – Людмили Сумбаєвої, та ліцею № 39 м. Києва, в особі Людмили Лисенко, за допомогу в організації заходу.

Щиро дякуємо партнерам за високоякісну підготовку виступів студентів, активну участь у заході та за плідну співпрацю у рамках реалізації проєкту INTERADIS!

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

International Vechornytsi Festival // 17.05.2024 Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!
Оновлено: Четвер, 23 травня 2024 14:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фестиваль «International Vechornytsi»