Першокурсники ІТ-вці діляться враженнями — Університет «КРОК»

Новини та події

Першокурсники ІТ-вці діляться враженнями

26 червня 2024 Новини та події

Сьогодні хочемо познайомити вас зі студентом 1-го курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» – Янін Костянтин. За результатами першого курсу адміністрацією «КРОК» він був відмічений подякою за успіхи у навчанні і ми попросили його поділитися своїми враженнями про перший курс:

 

«Я дуже радий тому, що обрав для вступу саме Університет «КРОК», та спеціальність 122 «Комп’ютерні науки». Мій вибір був таким саме завдяки тому, що багато знайомих розповідали про нього у позитивному ключі, та тепер я точно знаю, що це саме так. Університет пропонує досить варіативну програму, завдяки якій студенти можуть спробувати себе у різних сферах IT та обрати із чим саме вони хочуть пов’язати своє життя у майбутньому, а також вражає своїми викладачами, котрі завжди готові допомогти, та дуже ретельно відносяться до своєї роботи. 

Я почав цікавитися комп'ютерами ще з самого раннього дитинства, оскільки, на протязі всього життя в мене був до нього доступ, а приблизно у віці 13 років я вже почав думати про кар’єру у цій сфері, оскільки це було цікавим для мене, а також ця сфера має багато можливостей для особистого росту. 

На першому курсі мене дуже вразила робота викладачів, вони дійсно вміють виконувати свою роботу, а також здатні допомогти, або, за бажанням, дати додаткові завдання, які покращать розуміння учнів у цій галузі. Також варто згадати про сам університет, котрий завжди пропонує студентам приймати активну участь в студентському житті, а також постійно проводить різні акції та концерти. 

Я очікую, що моя спеціальність відкриє переді мною широкі можливості для професійного росту та самореалізації, а також дуже рекомендую університет «КРОК» тим, хто вже вирішив що хоче пов’язати своє життя із IT, навіть якщо ще не визначились у якій саме сфері, мені здається, тут ви знайдете та дізнаєтесь багато нового та цікавого для себе.»

Побажаємо Костянтину успіхів у навчанні та подальшого професійного зростання! 

Оновлено: Четвер, 27 червня 2024 20:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Першокурсники ІТ-вці діляться враженнями