Готуємося до запуску «Лабораторій дронів» — Університет «КРОК»

Новини та події

Готуємося до запуску «Лабораторій дронів»

31 липня 2024 Новини та події

Університет «КРОК» та ННІІКТ розпочали реалізацію проєкту по запуску лабораторій: «Пілотування дронів» та «Інженерія (IoT та 3D)». Для цього було закуплено відповідне обладнання для пілотування дронів та забезпечені інженерні робочі місця.

Придбане обладнання для лабораторії дозволить пройти повний курс навчання студентів з пілотування дронів для мультимедійних потреб, геодезії тощо. З метою відпрацювання польотів на симуляторі було придбано 5 сучасних ПК. До кожного ПК було взято пульти керування дронів для максимально реалістичного відпрацювання керування дронами.

Не менш важливим для функціонування лабораторії є можливість обслуговування дронів. Студенти повинні знати і розуміти будову FPV дрону, принцип роботи акумуляторів, їх типи та техніку безпеки при роботі з ними.

Студенти отримають розуміння та практичні навички інженерії та прототипування об'єктів. Ми покажемо, як створені в інженерних програмах моделі можна реалізувати у вигляді прототипів на 3D-принтері та перевірити їх гіпотези.

Лабораторії «Пілотування дронів» та «Інженерія (IoT та 3D)» дозволять не тільки забезпечити студентам якісний освітній процес для пілотування дронів, набути та посилити практичні навички у їх пілотуванні, проводити роботи за інженерним робочим місцем, але і використовувати цей напрям у майбутньому в опануванні інших дисциплін, що потребують якісного обладнання, яке є в наявності у лабораторії. Тож разом до нових звершень!

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Лабораторії «Пілотування дронів» та «Інженерія (IoT та 3D)»Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 01 серпня 2024 09:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Готуємося до запуску «Лабораторій дронів»