ВСТУП 2024: ОРГАНІЗАЦІЙНА ЗУСТРІЧ З ДИСТАНЦІЙНИКАМИ — Університет «КРОК»

Новини та події

ВСТУП 2024: ОРГАНІЗАЦІЙНА ЗУСТРІЧ З ДИСТАНЦІЙНИКАМИ

16 серпня 2024 Новини та події

08 серпня 2024 року відділом інтернет-маркетингу (дистанційна освіта) була ініційована зустріч зі вступниками на дистанційну форму навчання під час якої відбулась коротка презентація системи для навчання та тестування он-лайн - Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment  (Moodle). 

Платформа представляє простір для сумісної роботи викладачів та студентів. Система навчання в Університеті «КРОК» побудована так, що студент багато часу інвестує у виконання практичних завдань, отримуючи постійний фідбек від куратора курсу. Вступники отримали вичерпні відповіді від директора Центру дистанційного навчання Університету економіки та права «КРОК» Троцька Володимира Валентиновича щодо технічної реалізації майбутнього навчального процесу.

Керівник проєктів та програм Панченко Тетяна Григорівна ознайомила вступників із особливостями дистанційної форми навчання та відповіла на питання щодо організації навчального процесу, особливості навчання дистанційно з-за кордону, про взаємодію з тьюторами. Під час зустрічі велика увага була приділена військовослужбовцям, які також активно долучаються до знань, боронячи нашу країну. Університет «КРОК» має тривалий досвід саме у співпраці з військовими, що дозволяє проходити якісну професійну підготовку дистанційно і отримувати цивільну професію.

Під час розмови зі вступниками Мала Ірина Борисівна, керівник проєктів та програм (регіони) та Дьячук Ірина Віталіївна, директор відділу інтернет-маркетингу (дистанційна освіта) пояснили як подати документи дистанційно, створити та накласти на заяві електронний підпис, укласти договір з Університетом. Також вступники були ознайомлені з програмою лояльності Університету «КРОК».

Дистанційне навчання – це освітній тренд у віртуальному просторі. Вступна кампанія триває, тож запрошуємо на навчання!   

 

Оновлено: Понеділок, 26 серпня 2024 18:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ВСТУП 2024: ОРГАНІЗАЦІЙНА ЗУСТРІЧ З ДИСТАНЦІЙНИКАМИ