Тренінг зі сталого розвитку в рамках проєкту CLIMAN — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінг зі сталого розвитку в рамках проєкту CLIMAN

10 вересня 2024 Новини та події

01-07 вересня 2024 року в Університеті міста Фоджія, Італія, відбувся тренінг зі сталого розвитку в рамках проекту «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату/#CLIMAN».

Навчально-науковий інститут міжнародної освіти Університету «КРОК» долучився до заходу, у складі:

  • Андрій ЛОТАРЄВ - директор ННІМО;
  • Галина БОГАЧЕНКО - директор центру міжнародних проєктів ННІМО;
  • Анна ДРОБИНА - начальник управління міжнародних освітніх програм ННІМО;
  • Анастасія ШЕПЕЛЯ – керівник проєктів та програм ННІМО.

Партнери мали надзвичайно цікавий тиждень, наповнений змістовними сесіями, цікавими воркшопами та продуктивними дискусіями.

Тиждень розпочався з привітання організатора Джуліо Еспосіто та координатора проєкту Ян ван Звітена. Тренер зі сталого розвитку Олівер Шмідт представив програму тижня та цілі. День завершився інтерактивною сесією запитань та відповідей.

Наступний день був присвячений цілям сталого розвитку як стратегічним інструментам, представленим Олівером Шмідтом. Потім ми заглибилися в розробку та впровадження спільних стратегій сталого розвитку. Професор, д.т.н. Мірко Барз провів сесію «Стала біоенергетика». У другій половині дня відбулася самостійна робота та робота в групах за підтримки наших експертів з ЄС, а також консультації для університетів. На завершення ми провели сесію запитань та відповідей.

Наступного дня Ієва Брускле поділилася цінними ідеями щодо створення сталих та кліматично-орієнтованих бізнес-рішень. Олівер Шмідт продовжив дискусію про сталу освіту та структури фінансування. Ми також провели воркшоп з побудови мереж та використання синергії. День включав більше самостійної роботи та роботи в групах, з додатковими консультаціями та сесією запитань і відповідей.

Презентації грузинських та українських університетів щодо концепцій сталого розвитку супроводжувалися відгуками наших експертів з ЄС. Професор Лас-Сеюм обговорив перспективи та виклики водню як елементу зв'язку між секторами. Друга половина дня була присвячена самостійній роботі та роботі в групах, з подальшими консультаціями та сесією запитань і відповідей.

Останній день включав культурні та нетворкінгові заходи вранці, що надало чудову можливість для спілкування та роздумів. Друга половина дня була присвячена доопрацюванню стратегій за підтримки експертів і завершилася заключними зауваженнями та закриттям тренінгу.

Щиро дякуємо всім учасникам, спікерам та організатору (Università di Foggia) за продуктивний тиждень!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінг зі сталого розвитку в рамках проєкту CLIMAN