Організаційні збори 2024 у спеціальності «Комп’ютерні науки» — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційні збори 2024 у спеціальності «Комп’ютерні науки»

12 вересня 2024 Новини та події

В Університеті «КРОК» в рамках роботи ННІІКТ на кафедрі комп’ютерних наук в перші тижні навчання відбулися організаційні збори для студентів спеціальності «Комп’ютерні науки», на яких студенти академічних груп КН-21, КН-22, КН-23 та КН-24 отримали важливу інформацію для успішного початку навчального року. Формат проведення зборів залежав від групи: для студентів старших курсів зустрічі були організовані дистанційно, тоді як для першокурсників групи КН-24 – було проведено очну зустріч у 132 аудиторії, де окремо виступив староста 2-го курсу Васькевич Артем – розповів про студентське самоврядування та Фещенко М.І. – про організацію кіберспоту.

Основною темою зборів було ознайомлення здобувачів освіти з оновленням кабінету студента – зручного та функціонального інструменту, який значно полегшує навчальний процес, надає доступ до важливої інформації про розклад, оцінки, матеріали для навчання та багато іншого. Було наголошено на необхідності користуватися цими ресурсами, що допоможуть студентам ефективніше організувати навчальний процес та зосередитися на своїх академічних цілях.

Також студентам було нагадано про важливість ознайомлення з пам'яткою студента, яка містить ключову інформацію про правила поведінки, безпекові питання, академічну етику та обов’язки здобувача освіти. Зокрема, було акцентовано увагу на дотриманні дедлайнів, активній участі в навчальному процесі та відповідальному ставленні до навчання.

На завершення зборів студентам побажали успіхів у навчанні, мотивації та наполегливості у досягненні своїх цілей. Викладачі закликали студентів продовжувати розробляти й розвивати власні проєкти, використовуючи здобуті знання та навички. Адже сучасний світ комп’ютерних наук відкриває безліч можливостей для тих, хто готовий вчитися, творити та експериментувати. Ми впевнені, що попереду на вас чекають нові виклики, цікаві проєкти та визначні досягнення!

Сюди можна вставляти текст з Word

Оновлено: Четвер, 12 вересня 2024 15:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційні збори 2024 у спеціальності «Комп’ютерні науки»