КМДА - профорієнтаційний захід — Університет «КРОК»

Новини та події

КМДА - профорієнтаційний захід

07 жовтня 2024 Новини та події

03 жовтня 2024 року до Дня юриста та 30-річчя з Дня заснування Юридичного факультету студенти Університету «КРОК» та Фахового коледжу відвідали Київську міську раду та Київську міську державну адміністрацію.

Організатори заходу погодилися показати студентам столичну держадміністрацію зсередини та познайомити їх зі справжніми професіоналами. Це була профорієнтаційна зустріч, на якій студенти детально ознайомились з роботою адміністрації, її структурних підрозділів. Із зацікавленням слухали розповідь про те, як працює система доступу до публічної інформації, яким чином приймаються та розглядаються звернення громадян. 

Працівниця Марія Медвідь залюбки провела всіх по найбільш значних приміщеннях адміністрації, розповіла історію створення міської ради та нововведення.

Майбутні юристи побачили сесійну залу, яка розрахована на 120 депутатів; відвідали Колонну залу, де мали змогу дізнатися про її призначення; приміщення для преси, де є можливість спостерігати за ходом сесій та проводити зустрічі, брифінги, прес-конференції.

Наприкінці екскурсії студенти відвідали відділ організаційно-методичного забезпечення та побачили, як відбувається робота в комісіях.

Бездольна Тетяна Сергіївна - заступниця начальника відділу організаційно-методичного забезпечення діяльності депутатів Київської міської ради секретаріату Київської міської ради і наша випускниця аспірантури 2024 року (нині доктор філософії в галузі права) організувала, провела та показала всі тонкощі роботи зсередини, за що ми дуже вдячні. Тетяна Сергіївна відзначила, що наші гості були допитливими та зацікавленими. Саме такі юристи потрібні нашій країні!

КМДА вразила всіх своєю величчю і висококваліфікованою роботою.

Висловлюємо вдячність усім працівникам КМДА за насичений захід, який виявився для майбутніх юристів захоплюючим, пізнавальним та дуже цікавим.

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Професійно-орієнтаційний захід до Дня юриста в КМДА // 03.10.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КМДА - профорієнтаційний захід