Міжнародна конференція з поширення результатів в рамках проєкту INTERADIS — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародна конференція з поширення результатів в рамках проєкту INTERADIS

08 жовтня 2024 Новини та події

01-03 жовтня 2024 року в Національному університеті водного господарства та природокористування в м. Рівне (Україна) відбулась міжнародна конференція з поширення результатів в рамках проєкту Еразмус+ «Інтеграція та адаптація іноземних студентів / INTERADIS» (619451-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP).

Університет КРОК представили

  • Андрій ЛОТАРЄВ - директор ННІМО;
  • Анна ДРОБИНА - начальник управління міжнародних освітніх програм ННІМО;
  • Марина СКАЛАЦЬКА – керівник проєктів та програм ННІМО.
  • Галина БОГАЧЕНКО - директор центру міжнародних проєктів ННІМО;

 Захід об'єднав академічних лідерів та міжнародних експертів для обговорення глобального співробітництва у сфері вищої освіти та інтеграції іноземних студентів в Україні. Українські партнери поділилися кращими практиками та досягнутими результатами, включаючи розробку стратегії та дорожньої карти для іноземних студентів, програму соціокультурної адаптації, організацію коворкінг-зони, створення та поширення інформації в соціальних мережах, адаптацію навчальних програм, підготовку інформаційних матеріалів тощо. Публікація проєкту «Збірка кращих практик з адаптації та інтеграції іноземних студентів від партнерів проєкту INTERADIS» українською та англійською мовами була презентована Університетом «КРОК», власником пакету з дисемінації.

Міжнародна конференція стала платформою для обміну ідеями та стратегіями для успішної інтеграції іноземних студентів в Україні. Паралельно були організовані сесії для студентів.

Велика подяка команді Національного університету водного господарства та природокористування за чудову організацію заходу!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародна конференція з поширення результатів в рамках проєкту INTERADIS