Циклова комісія з готельно-ресторанної справи
В Україні та світі спостерігається підвищення попиту на висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанної справи, що здатні забезпечувати рівень обслуговування на рівні міжнародних стандартів.
Сучасний готельно-ресторанний бізнес є однією із галузей, що найбільш швидко розвивається та приваблює підприємців з багатьох причин:
- можливістю ефективно працювати в кризових економічних умовах;
- відносно невеликими початковими інвестиціями;
- можливістю максимізувати прибуток за часів економічного зростання;
- зростаючим попитом на послуги ;
- високим рівнем рентабельності та гнучкості;
- відносно невеликим терміном окупності витрат.
Основна наша мета – підготувати хорошого фахівця в галузі готельної та ресторанної справи, який зможе задовольнити потреби та очікування клієнтів в організації відпочинку та дозвілля, якісного готельного та ресторанного сервісу згідно міжнародних стандартів.
Провідні викладачі
Основні дисципліни
- барна справа
- будівлі і обладнання готельно-ресторанних комплексів
- географія туризму
- гігієна і санітарія в підприємствах готельного типу
- естетичне оформлення готелів та ресторанів
- етнічна кулінарія
- організація та технологія обслуговування в готелях
- організація та технологія обслуговування в готелях
- організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства
- світове готельне господарство
- стандартизація в готелях
Методика викладання
Циклова комісія зорієнтована на вимоги до компетентостей сучасної освіти, в яких чільне місце займають саме знання з готельно-ресторанної індустрії.
Викладання всіх дисциплін циклової комісії здійснюється з урахуванням сучасних вимог до організації навчання на основі проблемно-пошукового та практично-зорієнтованого підходів.
Проводяться науково-практичні заходи серед студентської аудиторії коледжу: щорічні круглі столи, олімпіади тощо.
Викладачі циклової комісії постійно підвищують власний рівень професійної підготовки.