Студенти спеціальності «Туризм» стали волонтерами міжнародного семінару ЮНЕСКО — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти спеціальності «Туризм» стали волонтерами міжнародного семінару ЮНЕСКО

14 листопада 2018 Новини та події

З 31 жовтня по 2 листопада 2018 року у Києві відбувся Міжнародний семінар керівників об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО «Жива релігійна спадщина всесвітнього значення – спільне управління та стале використання», організатором якого став Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник за сприяння Міністерства культури України.

Гостями та учасниками семінару були представники країн світу, які є учасниками Конвенції про охорону всесвітньої культурної та природної спадщини ЮНЕСКО. Серед гостей – керівники та посадові особи з Великої Британії, Ватикану, Вірменії, Греції, Грузії, Ефіопії, Єгипту, Іспанії, Італії, Йорданії, Литви, Македонії, Норвегії, Румунії, України та ін.

Студентам спеціальності «Туризм» Університету «КРОК» була надана честь не тільки бути слухачами на семінарі, а й виступити волонтерами.

Кроківці не тільки активно допомагали організаторам, але й мали змогу поспілкуватися з іноземними делегатами, розширити свої знання щодо охорони об’єктів всесвітньої спадщини, її використання, набути вмінь стосовно організації подібних заходів, у т.ч. у якості майбутніх фахівців туристичної сфери.

Університет «КРОК» має багаторічні творчі партнерські стосунки з Національним Києво-Печерським історико-культурним заповідником та договір про співпрацю.

Університет «КРОК», кафедра туризму висловлюють глибоку вдячність керівництву Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника за можливість узяти участь у такій знаковій події.

Особлива подяка Катерині Єгоровій – начальнику відділу міжнародного співробітництва Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника та її команді: Дарині Недзельській – експерту відділу, в.о. національного координатора з питань Конвенції про охорону всесвітньої спадщини, експертам – Федоровій Владиславі, Марині Злобіній та усім організаторам заходу.

Щиро дякуємо студентам 4 курсу Кудряшову Євгенію, Кадам Марії та студентам 2 курсу Брагіну Святославу, Жилі Єлизаветі, Гавріловій Дар’ї, Коненко Олександрі за старанність та високу відповідальність.

Так тримати!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Міжнародний семінар ЮНЕСКО / Туризм / 31.10.2018 - 02.11.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 19 листопада 2018 10:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти спеціальності «Туризм» стали волонтерами міжнародного семінару ЮНЕСКО