Підписання договору зі стейкголдером — Університет «КРОК»

Новини та події

Підписання договору зі стейкголдером

28 березня 2024 Новини та події

26 березня 2024 року за ініціативою навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій спільно з Центром розвитку кар’єри КРОК відбулась робоча зустріч з керівництвом АТ КБ «ГЛОБУС».

Серед гостей, які відвідали Університет були Заступник голови правління АТ КБ «ГЛОБУС» Євчук Галина Петрівна та Директор департаменту продажів Богданець Борис Богданович. Результатом перемовин стало підписання угоди про співробітництво університету і банківської установи.

Наші гості висловили свою позитивну позицію та відкритість до співпраці з Університетом. Згадали про велику роботу, яку веде Університет «КРОК» при підготовці спеціалістів у сфері фінансів, ІТ, управління тощо. Окремо відзначено важливість виховання молоді. Тому банкіри з радістю готові долучитись до іміджевих процесів.

Саме на зустрічі завідувачем кафедри інформаційного менеджменту, математики та статистики Балдиком Денисом Олександровичем було наголошено, що банки це не тільки можливість долучитись здобувачам до практичного світу фінансів, але і можливість застосування інноваційних методологій розробки програмних продуктів, коли йде тісна взаємодія постачальників та користувачів інформаційних послуг. Це є вельми актуальним для молоді, яка навчається на ОП «Agile-технології розробки програмного забезпечення».

Дякуємо АТ КБ «ГЛОБУС» за розуміння важливості співпраці освіти та науки, яку представляє Університет «КРОК» у практичному аспекті!

 

Оновлено: Четвер, 28 березня 2024 13:21
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Підписання договору зі стейкголдером