Долучились до ПромоДня від НАДС — Університет «КРОК»

Новини та події

Долучились до ПромоДня від НАДС

10 травня 2024 Новини та події

07 травня 2024 року Університет «КРОК» став учасником традиційного ПромоДня на публічній службі 2024 від Національного агентства України з питань державної служби за участю студентської молоді з різних закладів вищої освіти.

Захід «ПромоДень на публічній службі» організовано НАДС за підтримки проєкту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Серед учасників нашу Alma Mater представляли: здобувач магістратури Павло Марченко, здобувачі бакалаврату Костянтин Ребекевша та Анастасія Омельченко, здобувачки фахового молодшого бакалавра Фахового коледжу Університету «КРОК» Марія Лебедь та Марина Лазаренко. Це проактивні, завзяті та амбітні майбутні фахівці, які прагнуть розбудовувати рідну Україну.

Загалом захід зібрав офлайн більше 100 молодих людей, які зацікавились потенційною роботою в державному секторі. «На Україну чекає відбудова. Публічна служба потребуватиме людей, які розуміються у різних сферах державного життя і будуть готові впоратися із глобальними викликами. Ключова умова – внутрішня мотивація служити державі. З огляду на це ми особливо розраховуємо на молоде покоління. А також – на ветеранів і ветеранок, які вже повертаються і далі повертатимуться до мирного життя», – заявила Голова НАДС Наталія Алюшина. Загалом у рамках ПромоДня відбулися дві панельні дискусії, ярмарка можливостей від органів публічної служби, QUIZ про публічну службу, пробне тестування зі знання законодавства, низка майстер-класів.

Щиро вдячні організаторам заходу за чудову мотивацію студентської молоді служити державі та плідну співпрацю.

 

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Долучились до ПромоДня від НАДС