Семінар-практикум від стейкголдера — Університет «КРОК»

Новини та події

Семінар-практикум від стейкголдера

15 травня 2024 Новини та події

З метою підвищення практичних навичок у галузі військової психології та психологічної реабілітації здобувачів освітніх програм спеціальності «Психологія» був проведений семінар-паратикум «Правила бою як правило життя».

Провела семінар – практикум керівник ГО «Незламні духом українці», викладач капеланської школи Асоціації професійних капеланів України, капелан, психолог Олеся Доліна. У семінарі-практикумі взяли участь студенти, магістранти, аспіранти  кафедри психології Університету «КРОК», військові та муніципальні капелани-психологи, військові психологи та психологи соціальної служби Києва.

Повернувшись додому, військовий проходить складний емоційний і когнітивний шлях перероблення бойового досвіду та оцінки власних переживань. Через це актуальність набувають травмуючі фактори, пов’язані зі зміною життєвого стереотипу. Якщо вони не опрацьовуються, то стають основою психологічних порушень.Знання цих правил для екологічної допомогти ветерану та його родині – це чудовий ресурс для людей, які працюють з сім’ями ветеранів та майбутніх фахівців-психологів, які будуть задіяні у сфері реабілітації військовослужбовців.

Учасники заходу обговорили ті важливі правила, за допомогою яких військовий вижив й набуті навички, які залишаються назавжди. Проговорили таку важливу складову, як важливість розуміти, що людина, яка вижила та набула нових навичок, які допомогли їй стати сильнішою, не буде змінювати ці якості, а тільки покращувати та пристосовувати до мирного життя й на це потрібен час, розуміння, готовність бути поруч.

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Семінар-практикум «Правила бою як правила життя» // 09.05.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Семінар-практикум від стейкголдера