Діяльність туроператора TPG в умовах війни: професійна студія для майбутніх фахівців з туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Діяльність туроператора TPG в умовах війни: професійна студія для майбутніх фахівців з туризму

13 червня 2024 Новини та події

Кожна зустріч із професіоналами – це подія! Тим паче, коли у гостях фахівець такого рівня! Знайомтесь – Олена Бойко – член ради директорів, заступниця генерального директора, співзасновник туроператора «Travel Professional Group». А родзинкою є те, що зустріч ініціювала наша студентка у минулому – Артюхова Софія, яка на сьогодні успішно працює у компанії.

Тема зустрічі: «Діяльність туроператора TPG в умовах війни», яка відбулась 21 травня 2024 року. На сьогодні TPG  – один із ведучих туроператорів України, який продовжує активно працювати, не дивлячись на зовнішні загрози, впроваджуючи головні принципи: чесність, відповідальність, надійність.

Пані Олена зупинилась на особливостях діяльності туроператора TPG, історії створення, розказала про структуру компанії, регіональні представництва, унікальні ініційовані та впроваджені проєкти, а особливо, як туристичне підприємство працює під час війни.

Учасниками заходу стали студенти 1-3 курсів освітньої програми «Туризм», які слухали, затамувавши подих, висловили позитивні емоції щодо заходу, ставили цікаві запитання.

Важливим було те, що пані Олена запросила студентів на роботу, розказала про специфіку діяльності департаментів, наголосила, що кожен, хто хоче працювати у туризмі, може знайти свою нішу відповідно до своїх здібностей і вподобань.

Також перед студентами виступила Артюхова Софія, яка поділилась своїми надзвичайно позитивними враженнями від професійної діяльності в турпідприємстві TPG, у захваті згадала про студентські роки і запросила студентів до співпраці.

 Людмила Мелько – завідувач кафедри туризму, подякувала пані Олені за прекрасний виступ, за можливість передавати молоді свої напрацювання, ділитись професійним досвідом і запросила до подальшої плідної співпраці!

Кафедра туризму висловлює щиру вдячність Олені Бойко за професіоналізм, приклад відданості професії!

Щиро дякуємо Артюховій Софії за участь в організації зустрічі, за відданість туризму!

Щиро дякуємо усім студентам та участь!

***

Пропонуємо познайомитися із деякими враженнями студентів від заходу:

Бекешко Вікторія, 1 курс, ТУР-23: «Участь у професійній студії з туроператором TPG на таку актуальну тему була для мене надзвичайно цінним досвідом. Діяльність туроператора в умовах війни потребує особливого підходу та навичок, і цей захід надав мені не лише теоретичні знання, але й практичні інструменти для ефективного функціонування в таких складних умовах. Особливо вражає те, що студія зосереджується не лише на викликах та труднощах, а й на можливостях, які можуть виникнути в умовах конфлікту. Вона допомагає розуміти, яким чином туроператор може адаптуватися до змін в політичному та соціальному середовищі, і як це може вплинути на його бізнес-стратегію та розвиток. Крім того, хочу відзначити експертність та досвід пані Олени, яка поділилася своїми знаннями та практичними порадами з учасниками студії. Щиро дякую!»

Запара Кіра, 1 курс, ТУР-23: «Вивчення діяльності TPG в умовах війни показує, наскільки важливою є гнучкість і здатність адаптуватися до екстремальних умов. Це також підкреслює важливість підтримки комунікації з клієнтами, пріоритети безпеки та пошуку нових можливостей для розвитку бізнесу навіть у найскладніших ситуаціях. Захоплююсь стійкістю компанії, а також розуміння складності та важливості їхньої роботи в такі важкі часи!».

Токовая Вікторія, 1 курс, ТУР-23: « Майстер-клас з Оленою Бойко показав зовсім іншу сторону діяльності туроператорів, особливо в умовах війни. Її досвід та досвідченість у цій сфері зробили презентацію надзвичайно пізнавальною та цікавою. Спікерка розповіла та проаналізувала складні ситуації, з якими зіштовхувались туроператори  після 24 лютого, змогла передати усі ті емоції, які пережили її колеги, та інформативно донесла важливість туроператорів. Мене особливо вразив професіоналізм Олени Бойко, а також її здатність знаходити оптимальні рішення в найважчі моменти. Дякую!».

 Лудчак Вікторія, 2  курс, ТУР-22: «Було дуже цікаво послухати про зміни в роботі туристичної компанії у воєнний час і ще раз зрозуміти, що українці дійсно відважна нація, яку ніщо не зламає!»

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Діяльність туроператора TPG в умовах війни: професійна студія для майбутніх фахівців з туризму