Захист кваліфікаційних робіт КН-20 — Університет «КРОК»

Новини та події

Захист кваліфікаційних робіт КН-20

24 червня 2024 Новини та події

Університет «КРОК» та ННІІКТ радо вітає студентів академічної групи КН-20 з успішним захистом кваліфікаційних робіт на отримання ступеня вищої освіти «Бакалавр з комп’ютерних наук». Цей важливий етап є підсумком наполегливої праці та відданості наших студентів, які продемонстрували високий рівень знань та навичок, відповідно до вимог стандарту вищої освіти.

Здобувачі продемонстрували свою здатність до проведення теоретичних та експериментальних досліджень, застосування математичних методів і алгоритмічних принципів у моделюванні та розробці ІТ-проєктів. Вони також показали глибоке розуміння сучасних технологій та програмування, що є ключовим для їхнього майбутнього професійного зростання.

Екзаменаційна комісія високо оцінила кваліфікаційні роботи, які було представлено, зокрема і як комплексні дослідження спеціалізованих завдань у галузі комп’ютерних наук. Ці роботи відображають не тільки академічні досягнення студентів, але й їхню готовність до вирішення реальних практичних проблем у сфері інформаційних технологій.

Університет «КРОК» та ННІІКТ пишається своїми студентами та бажає їм успіхів у подальших наукових пошуках та у професійній кар’єрі. Серед визначних робіт маємо відзначити:

  1. Гунько О.Р. – Web-застосунок «Compik» (конфігуратор комп’ютера), з автоматизацією процесів конфігурування по сумісності деталей.
  2. Журавльов Н.В. – Web-сайт «Sphere of Labor» (фріланс біржа),з використанням багатокритеріальних фільтрів, рекомендаційної системи підбору по відповідності завдання-виконавець.
  3. Фещенко М.І. – UI/UX desing веб-сайту кіберспортивної команди навчального закладу.
  4. Бурмака А.В. – Комп’ютерна гра «Ultrafishing Simulator», з використанням об’єктно-орієнтованого підходу до реалізації персонажів та середовища.
  5. Квєквєскірі Є.О., Єщеркіна Я.І. – Онлайн-сервіс для обміну рецептами «World on your plate», з використанням багатокритеріальних фільтрів, рекомендаційної системи та підбору по схожості (комплексна робота).
  6. Жовтоватюк А.Д. – Web-застосунок для настільної гри «Codenames», з реалізацією ботів-гравців.

Ми щиро впевнені, що наші студенти досягнуть значних висот у галузі комп’ютерних наук та стануть цінними фахівцями у галузі ІТ.

Оновлено: Понеділок, 24 червня 2024 17:02
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Захист кваліфікаційних робіт КН-20