Academic Innovation Workshop у рамках ERUA2 — Університет «КРОК»

Новини та події

Academic Innovation Workshop у рамках ERUA2

24 червня 2024 Новини та події

19-21 червня 2024 року у Варшавському університеті соціальних та гуманітарних наук відбувся Academic Innovation Workshop у рамках ERUA2 в якому взяла участь і представниця Університету «КРОК», доцент кафедри міжнародних відносин та журналістики Далявська Тетяна.

ERUA — це консорціум восьми європейських університетів, які прагнуть досліджувати інноваційні підходи до досліджень, навчання та інституційного розвитку. Як частина Ініціативи європейських університетів (EUI), ERUA прагне сприяти розвитку Європейського освітнього простору та реалізації Європейської стратегії для університетів.

Впродовж трьох днів представники з університетів Європи: Варшавський університет соціальних та гуманітарних наук (Польща), Університет Миколаса Ромеріса (Литва), Університет Мачерата (Італія), Університет Лас Пальмас Гран Канарія (Іспанія), Університет Париж VIII (Франція), Новий болгарський університет (Болгарія), Егейський університет (Греція), а також Університет ЛНУ ім. І.Франка, КНУ ім. Т.Шевченка, Сумський державний університет, Львівський національний політехнічний університет та Університет «КРОК» – ділились досвідом, виявляли та аналізували активні методології викладання, такі як: Service Learning, Cooperative Learning, Project Based Learning або Gamification.

Воркшоп став чудовою платформою для обміну ідеями та досвідом між викладачами різних навчальних закладів. Вже незабаром представники університетів-учасників повернуться до своїх альма матер, щоб почати підготовку проєктів, котрі згодом будуть предсталені під час Воркшопу в Університет Лас Пальмас Гран Канарія.

Дякуємо за запрошення, а також усім, хто взяв участь, і сподіваємося на подальшу співпрацю в напрямку впровадження інноваційних методів у навчальний процес.

Оновлено: Вівторок, 25 червня 2024 14:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Academic Innovation Workshop у рамках ERUA2