Голова НАДС в Університеті «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Голова НАДС в Університеті «КРОК»

28 червня 2024 Новини та події

26 червня 2024 року відбулася знакова подія в Університеті «КРОК» – гостьова лекція Голови Національного агентства України з питань державної служби Наталії Алюшиної.

Захід проводився в рамках партнерства НАДС та Університету «КРОК», що засвідчує підписаний напередодні Меморандум про співпрацю з питань професійного навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, сприяння популяризації публічної служби, залученню молоді на державну службу та службу в органах місцевого самоврядування.

Зустріч проходила в неформальному стилі й у щирій, позитивній атмосфері. Відбулося дуже активна й, без перебільшень, мотивуюча взаємодія лекторки зі студентською аудиторією, адже студенти Університету «КРОК» та Фахового коледжу Університету «КРОК» отримали чудову нагоду поспілкуватися з Головою НАДС та поставити їй велику кількість запитань, на які отримали розгорнуті відповіді. Модерував зустріч Ректор Університету «КРОК» Андрій Кучко, який зауважив у вступному слові, що «Молоде покоління нашого Університету виявляє зацікавленість до цієї теми. Чимало наших студентів у майбутньому також бачать себе на держслужбі».

Під час спілкування зі студентами Голова НАДС, серед іншого, розповіла про важливість стійкості сьогодні й наголосила на неймовірній стійкості публічної служби у воєнний час та ознайомила із проєктом «Публічні службовці: Загартовані війною», закликала випускників долучатись до Резерву відновлення як інструменту залучення кадрів для роботи на деокупованих територіях. У форматі відкритого діалогу Голова НАДС презентувала можливості професійного розвитку публічних службовців. Зокрема, у Вищій школі публічного управління, на Порталі управління знаннями, профільні освітні серіали на Дія.Освіта, програми професійного навчання за кордоном (проєкт Natolin4Capacity Building), тощо. Крім того, публічні службовці мають змогу удосконалити англійську мову в рамках спільного проєкту НАДС та EF «Eng4PublicService», а також в розмовному клубі SpeakingClub4PS.

Наприкінці зустрічі Наталія Алюшина закликала студентів професійно розвиватися і сміливо пробувати свої сили на публічній службі. При цьому вона нагадала, що незмінними цінностями публічної служби впродовж останніх років залишаються професіоналізм, відповідальність, доброчесність, повага до гідності, прав і свобод людини, верховенство закону та служіння державі. І саме з такими цінностями можна йти працювати в державний сектор.

Висловлюємо вдячність Наталії Олександрівні за щиру й мотивуючу розмову під час зустрічі, бажаємо наснаги, подальшого невичерпного оптимізму, а також потужного реформаторського запалу на шляху розбудови сучасної публічної служби для процвітання Української держави.

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Гостьова лекція від Голови НАДС Наталії Алюшиної // 26.06.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Детальніше в цій категорії: « #проКРОК
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Голова НАДС в Університеті «КРОК»