КРОК в рейтингу PIR — Університет «КРОК»

Новини та події

КРОК в рейтингу PIR

04 липня 2024 Новини та події

З радістю ділимося чудовими новинами! У 2024 році Бізнес Школа КРОК вперше брала участь у глобальному рейтингу бізнес-шкіл Positive Impact Rating (PIR) разом із бізнес-школами з 30 країн світу. До дослідження та опитування долучилися понад 15 000 студентів бізнес шкіл та університетів з усіх континентів. Саме голос студентів формує майбутнє відповідальної бізнес-освіти, сприяючи суспільному впливу та сталості.

Рейтинг позитивного впливу (PIR) оцінює бізнес-школи на основі їхнього суспільного впливу та відданості постійному розвитку. На відміну від традиційних рейтингів, PIR підкреслює цілеспрямовану освіту, яка узгоджується з Цілями сталого розвитку ООН.

PIR був заснований в 2019 році і щороку оцінює більш ніж 100 бізнес-шкіл по всьому світу. Рейтинг PIR є вартою довіри альтернативою існуючим рейтингам, орієнтуючись на оцінку за створення позитивного суспільного впливу.

Організатори PIR високо оцінили відкритість БШК, прозорість відповідей студентів та бажання оцінити можливість впливати на бізнес середовище через бізнес-освіту.

Звітування: Завдяки цінним відгукам наших студентів, Бізнес Школа КРОК отримала рівень № 3 «Прогресуюча школа» . Це чудовий початок, який підкреслює постійні зусилля в галузі сталого розвитку та суспільного впливу бізнес освіти на суспільство та економіку.

Популяризація: Участь БШК як учасника PIR визнано на світових PRME Global Forum та PIR Summit.

Безперервний розвиток: Участь у PIR - це подорож постійного вдосконалення. Ми отримали кращі практики та індивідуальний аналіз, то ж можемо реалізувати нові ініціативи на основі зворотного зв'язку студентів та покращити свій суспільний вплив.

Ми пишаємося цим чудовим досягненням і тішимося, що приєдналися до глобальної спільноти PIR. Ми будемо продовжувати наші зусилля щодо подальшого зростання та лідерства у сфері позитивної бізнес-освіти.

 

#PIR2024 #СталийРозвиток #ВідповідальнеЛідерство #БШКРОК #ОсвітаДляМайбутнього

 

Оновлено: Понеділок, 08 липня 2024 17:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КРОК в рейтингу PIR