Двотижневе навчання від Erasmus+ — Університет «КРОК»

Новини та події

Двотижневе навчання від Erasmus+

17 липня 2024 Новини та події

08 липня 2024 року розпочалась двотижнева мобільність студентів проєкту Erasmus+ KA2 «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату»/КЛІМАН в університеті HTW Berlin, Берлінський університет прикладних наук, Німеччина.

Лідери Студентського Наукового Товариства – Денис Штак та Олег Правдивий, лідерка екологічного клубу «ЛОТОС» Софія Венгринович представляють Університет КРОК у цій програмі. Таку чудову можливість студенти мають завдяки проєкту  CLIMAN, який співфінансується Erasmus+ Європейського союзу.

08 липня відбулася вступна ознайомча зустріч для студентів, до якої приєдналися члени оргкомітету проєкту, які паралельно проводять зустрічі з менеджменту. Професор Мірко Барц представив учасників, а віце-президентка з досліджень Стефані Молтхаген-Шнерінг провела презентацію про Університет HTW Berlin. Учасники програми мобільності прослухали міні-лекцію від Софії Очєрєдної та Петри Кара, де було обговорено запровадження курсу англійської мови «HORIZON» та організацію програм мобільності в HTW-Berlin. Після презентації програми мобільності учасникам провели захоплюючу екскурсію територією Університету, включаючи відвідування сучасних лабораторій, де студенти протягом двох тижнів здійснюватимуть дослідження та експерименти.

Перший тиждень студенти вивчали водень та його роль у відновлюваній енергетиці та практично експериментували з водневими технологіями.

 

Детальніше в цій категорії: « Випуски Фахового коледжу
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Двотижневе навчання від Erasmus+