#проКРОК Ребекевша Костянтин — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК Ребекевша Костянтин

18 липня 2024 Новини та події

Університет «КРОК» – це кращий вибір, що я міг зробити на момент вступу.
Головні переваги, що були важливі для мене це: відсутність корупції, повага до особистості, активна протидія булінгу.

 Я говорив собі, що буду навчатися на відмінно і нічого більше не робитиму, щоб не відволікатись. І я справді так робив. І викладачі справді надавали всю повноту інформації та готувалися до занять.
Літо після першого курсу видалося нудним, тому я подався до K-Dance – театру танцю Університету «КРОК»; через два роки до Студентської ради, далі ще й був куратором першокурсників. Простого навчання мені було мало, я шукав пригод на свою голову й КРОК зміг мені їх забезпечити цими структурами. Я дуже радію, що мав їх бо такої школи життя як була там я би не прослухав ні на одній лекції. Було не легко, і не все так гладенько як я хотів би, хоч в житті по іншому і не буває.

Колектив Студради став для мене дуже близьким, так співпало що ми поєдналися дуже органічно і пройшли весь шлях благодійних, спортивних, освітніх, розважальних заходів разом. Це було не легко. Нам допомагали.

Не менш близьким був колектив K-Dance з нього все почалося. Було складно фізично та морально, але було і весело. Стільки постановок ми поставили і зтанцювали.... голова йде обертом.
Люди – це головне заради чого я брав участь у цьому всьому, я хотів спілкування.

Я був куратором; ми з моїми першокурсниками організувалися і продерли собі шлях на 1 місце в Лізі Факультетів, змаганні що проходить весь рік і має в собі багацько дахозносних завдань. Я першокусників своїх встиг полюбити справді як власних дітей, хоча дехто з них мої однолітки.
Новий етап війни «вдарив» по Університету, але він намагається оговтуватися. В нас з'явився Департамент Цифровізації та почалося стрімке переобладнання техніки, комп'ютерів та сервісів якого я не помічав в попередні роки. Глибока інтеграція з Office 365, Телеграм-боти, електронний Кабінет Студента – це все про КРОК.

Наука – це унікальне захоплення, яке може здатися божевільним, але саме так можна описати пристрасть людей, які присвячують своє життя детальному вивченню конкретних або зовсім різних речей. Університет КРОК надзвичайно радий вітати таких людей. Якщо ви прагнете розвиватися в будь-якій науковій галузі – економіці, праві, журналістиці, комп'ютерних технологіях, медицині, дизайні та інших, – ви знайдете однодумців та чудових наукових керівників тут. Університет «КРОК» став для мене вагомою сторінкою життя, що залишится в пам'яті назавжди.

З КЕПІТом у серці з КРОКом назавжди!

Ребекевша Костянтин,
бакалавр з маркетингу 

Оновлено: Четвер, 18 липня 2024 14:39
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК Ребекевша Костянтин