#проКРОК від А. Язепчик — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК від А. Язепчик

29 липня 2024 Новини та події

Раді поділитися відгуком випускниці спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Анастасії Язепчик. Це історія про натхнення, прагнення до знань і невтомну працю. Навчання Університеті «КРОК» – це не лише здобуття якісної освіти, але й можливість розвивати себе, вивчати культуру інших країн, будувати міжнародні зв'язки та досягати нових висот. Наша випускниця поділилась своїм досвідом, розповіла про виклики та досягнення, а також про те, як навчання допомогло їй реалізувати свої мрії та амбіції. Запрошуємо прочитати цей надихаючий відгук і дізнатися більше про життя та можливості, які відкриваються перед нашими студентами!

«Ми пережили разом нелегкі часи, але саме завдяки ним ми зрозуміли, наскільки ми сильні та згуртовані. Ці чотири роки навчання стали для мене не просто періодом навчання, а справжнім життєвим уроком. Кафедра міжнародних економічних відносин, а нині міжнародного бізнесу дала мені міцний фундамент для побудови успішної кар'єри. Я вдячна своїм викладачам за їхню віру в нас і за те, що вони завжди були готові підтримати.

Університет «КРОК» – це не просто альма-матер, це початок нового, захопливого шляху. Я впевнена, що знання та досвід, отримані тут, допоможуть мені досягти всіх поставлених цілей у житті та професійні кар'єрі.»

 

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК від А. Язепчик