Першокурсники ІТ-вці діляться враженнями — Університет «КРОК»

Новини та події

Першокурсники ІТ-вці діляться враженнями

29 липня 2024 Новини та події

Сьогодні хочемо познайомити вас із старостою групи КН-23 спеціальності 122 «Комп’ютерні науки», який є активним учасником усіх заходів та ініціатив в Університеті «КРОК». Звати нашого героя Васькевич Артем і він охоче поділився своїми враженнями по завершенню першого курсу.

«Мене звуть Артем, але краще просто Тьома. Я закінчив перший курс спеціальності 122 «Комп’ютерні науки», і так як це другий університет, де я стараюсь здобути цю спеціальність – мені є що сказати. Але не все одразу.
Як я обрав цю спеціальність? – З самого дитинства я контактував з ПК, мені це дуже подобалось. Я розумів що куди б мене не закинуло життя – я хочу пов'язати свою роботу саме з цією сферою. Це бажання завжди підтримували батьки. Я бачив як тяжко фізично їм працювати на роботі і розумів, що не хочу так. Тому після закінчення школи я почав підбирати університет.

Перейдемо одразу до КРОКу. Це прекрасне місце! Я завжди йшов в Університет з радістю, і завжди повертався з радістю. Неймовірне місце яке просто переповнене прекрасними, цікавими та різносторонніми людьми. З початку мого навчання, на відміну від більшості моїх одногрупників, я обрав активне студентське життя і це принесло мені ще більше нових знайомств. Наші чудові молодші куратори, кожен з K-Dance без виключення і прекрасні VoskBand. Всі вони роблять життя в Університеті ще яскравішим. Особливо K-Dance, які що разу перевершують себе ж, і ставлять нову планку. Також хочу виділити чудових викладачів, які справді знають свою справу. У будь-який момент можна звернутись і вони допоможуть. Вперше бачу настільки велику віддачу.

З нетерпінням чекаю початку нового семестру та навчального року. А літо проведу на роботі, хоча весь вільний час буду витрачати на самовдосконалення та, не менш головне, життя. Хочу справді жити, не існувати, а жити це життя.

Маю наміри отримати роботу по професії вже у недалекому майбутньому. Чому? Моя мрія – бути вільним. Вільним у виборі де прокинутись завтра, о котрій і як проводити своє життя. Хочу подорожувати, пізнавати, бачити і відчувати все, що тільки можна. Впевнений, що моя спеціальність мені з цим допоможе. З радістю буду здобувати потрібні знання в Університеті «КРОК».
 І, як казав мій друг: «Якщо ти помічаєш зміни в житті, значить ти не зупиняєшся на одному місці!». Або ж як завжди кажу я: «Все буде добре!».

Не бачимо сенсу сперечатися із таким настроєм та побажаємо Артему здійснення його прагнень.

Оновлено: Середа, 31 липня 2024 15:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Першокурсники ІТ-вці діляться враженнями