Військова присяга наших студентів — Університет «КРОК»

Новини та події

Військова присяга наших студентів

31 липня 2024 Новини та події

27 липня 2024 року на території Національного університету оборони відбулися урочисті заходи з нагоди випуску студентів кафедри військової підготовки Національного університету оборони України, серед яких  також студенти Університету економіки та права «КРОК».

Від імені керівництва Університету «КРОК» участь в урочистостях взяли Герой України, проректор з науково-педагогічної роботи (юридична освіта), Заслужений юрист України, лауреат Премії імені Ярослава Мудрого, Відмінник освіти України, доктор юридичних наук, професор Француз Анатолій Йосипович та віце-президент Університету «КРОК» з питань безпеки Старчик Анатолій Миколайович.
Протягом 2 років студенти проходили підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу за 11 військово-обліковими спеціальностями, закріпили набуті знання під час навчальних зборів та успішно завершили навчання складанням випускного іспиту та урочистим складання Військової присяги на вірність Українському народові.

Тривала та плідна співпраця Університету «КРОК» та НУОУ дозволяє всім бажаючим студентам нашого університету проходити військову підготовку найвищого рівня і ставати офіцерами для посилення обороноспроможності України.

«Я впевнений, що це не просто день складання присяги, це день, який кує нашу Перемогу та зароджує віру у те, що ми обовʼязково повернемо мир нашу рідну землю. Дякую Вам за ваш сміливий вибір та стійкість на вашому шляху!» - пролунали привітальні слова начальника Національного університету оборони України, генерал-полковника Михайла Коваля.

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Випуск студентів військової кафедри // 27.07.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Військова присяга наших студентів