Вітаємо з ювілеєм Мелько Л.Ф.! — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо з ювілеєм Мелько Л.Ф.!

12 серпня 2024 Новини та події

Свій ювілей сьогодні святкує завідувачка кафедри туризму Університету «КРОК» Мелько Людмила Федорівна.

У цей святковий день з глибокою шаною висловлюємо вдячність Людмилі Федорівні за відданість справі та вірність професії. Пані Людмила доклала чимало зусиль для розвитку й процвітання нашого Університету. Із 1999 року розпочався її професійний шлях у КРОЦі на посаді заступника директора департаменту підготовки абітурієнтів, свою адміністративну діяльність Людмила Федорівна завжди органічно і талановито поєднувала і поєднує з викладацькою діяльністю, а з 2012 року вона є незмінною і незамінною завідувачкою кафедри туризму від першого дня її існування і до сьогодні.

Невпинний рух вперед – ось її життєве гасло. Невтомна мандрівниця, організаторка та ідейна натхненниця безлічі країнознавчих, просвітницьких, туристичних, творчих проєктів та ініціатив: від яскравого фестивалю «Діалог культур» до експозиції «Спадщина ЮНЕСКО як скарб людства», яка вже стала візитівкою і туристичною локацією нашого Університету. А найблагородніші людські чесноти: шляхетність, щирість, чесність – надихають колег та студентів. І саме студенти проходять у Людмили Федорівни справжню «Школу професійного зростання майбутніх фахівців сфери туризму». Не можна оминути і чудове захоплення фотографією, адже її світлини з року в рік прикрашають наш Університет.

Кандидат педагогічних наук, доцент, Відмінник освіти України, нагороджена нагрудним знаком «Василь Сухомлинський» Міністерства освіти та науки України, кавалер Знака «Шани» Університету «КРОК» – так, звичайно, це не всі нагороди, є ще наукові, професійні, особисті здобутки. І перелічивши їх усі, у нас буде захоплива дисертація з цілим списком літератури.

Ректорат, професорсько-викладацький склад, працівники, студенти та випускники щиро зичать Вам, Вельмишановна Людмило Федорівно, щоб підґрунтям Вашого щасливого довголіття та плідної професійної діяльності завжди були міцне здоров’я та творча енергія. Нехай студенти тішать своїми успіхами, випускники діляться своїми досягненнями і кожен новий рік відзначається неймовірною кількістю вступників. Неодмінно хай втілюються інноваційні ідеї, успішно здійснюються плани та задуми, особливо, щодо розвитку туризму та освіти молоді у нашій вільній, мирній, незалежній країні! Попереду ще безліч нових і захоплюючих туристичних маршрутів!

З ЮВІЛЕЄМ!

Оновлено: Понеділок, 12 серпня 2024 11:33
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо з ювілеєм Мелько Л.Ф.!