Вітаємо з ювілеєм Гіжевського В.К.! — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо з ювілеєм Гіжевського В.К.!

13 серпня 2024 Новини та події

Поважний ювілей сьогодні святкує радник президента Університету «КРОК» Гіжевський Володимир Казімірович, кандидат юридичних наук, професор, Відмінник освіти України, кавалер знака «Шани» та Заслужений професор Університету «КРОК»!

Професійний шлях Володимира Казіміровича нерозривно пов'язаний зі становленням та розвитком юридичної освіти в Університеті, адже майже два десятиліття він був очільником юридичного факультету – осередку якісної підготовки фахівців, покликаних відстоювати ідеї верховенства права та торжества справедливості. Талановитий викладач та організатор, дбайливий керівник, автор та співавтор понад 200 наукових та навчально-методичних публікацій.

Ректорат, професорсько-викладацький склад, працівники та ціла плеяда успішних випускників щиро зичать Вам, Вельмишановний Володимире Казіміровичу, миру, щасливого довголіття, невичерпного життєлюбства, добробуту та родинного затишку! Ви стали прикладом для наслідування та наставником для багатьох поколінь студентів і ваш внесок у їхнє професійне та особисте зростання надзвичайно вагомий та значущий!

З ЮВІЛЕЄМ!

Оновлено: Вівторок, 13 серпня 2024 11:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо з ювілеєм Гіжевського В.К.!