Рекомендації щодо вдосконалення дуальної освіти — Університет «КРОК»

Новини та події

Рекомендації щодо вдосконалення дуальної освіти

16 серпня 2024 Новини та події

Університет «КРОК», національний координатор консорціуму університетів у рамках проєкту Еразмус+ КА2 «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні» (COOPERA), після детального вивчення досвіду міжнародних партнерів, передав Міністерству освіти і науки України матеріали та пропозиції для подальшого розвитку дуальної форми освіти в Україні.

Університет «КРОК» надав наступні рекомендації:

-  Рекомендації щодо доповнення змістовного наповнення та практичної імплементації Положення про дуальну форму здобуття фахової передвищої та вищої освіти , підготовлені українськими університетами-партнерами.

 -  Рамкові рекомендації щодо ініціювання та організації навчальних програм у партнерстві з бізнес-сектором у вищих навчальних закладах Республіки Молдова  (переклад), розроблені партнерами з Молдови.

-  Рекомендації щодо підготовки та впровадження освітніх програм дуальної форми здобуття освіти (ДФЗО) у партнерстві з бізнес-середовищем у вищих навчальних закладах , підготовлені Регіональним відділенням УСПП у Закарпатській області.

-  Рекомендації щодо ініціювання та організації навчальних програм за дуальною формою здобуття вищої освіти (ДФЗО) у партнерстві з бізнес-середовищем у вищих навчальних закладах , підготовлені Федерацією роботодавців Закарпаття.

Ці документи є важливим кроком у вдосконаленні дуальної освіти в Україні, спрямованої на покращення підготовки фахівців та їх працевлаштування у співпраці з бізнесом.

Оновлено: Середа, 28 серпня 2024 15:51
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Рекомендації щодо вдосконалення дуальної освіти