єГранти вступникам — Університет «КРОК»

Новини та події

єГранти вступникам

20 серпня 2024 Новини та події

Цьогорічні вступники на бакалаврат на контракт зможуть отримати гранти для покриття частини вартості навчання протягом усієї освітньої програми. Зокрема, подати заявку на грантове фінансування зможуть вступники, зараховані на контракт на денну форму навчання, які мають більше ніж 150 балів з двох предметів НМТ.

Такі вступники зможуть претендувати на грант І рівня, тобто на відшкодування у розмірі 15 тисяч гривень. Вступники, які мають понад 170 балів з двох предметів НМТ, зможуть отримати грант ІІ рівня у розмірі 25 тисяч гривень. Також ці суми будуть помножені на коефіцієнт спеціальності.

А що ж в Університеті «КРОК»?

Гранти І рівня доступні для спеціальностей: «Дизайн», «Культурологія», «Комп'ютерні науки», «Психологія», «Медсестринство». А гранти ІІ рівня для спеціальностей: «Журналістика», «Підприємництво та торгівля», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», «Менеджмент», «Маркетинг», «Право», «Туризм і рекреація», «Міжнародні економічні відносини». Для того щоб податися на грант, першокурсник має подати заяву через свій електронний кабінет в ЄДЕБО з 5 вересня до 31 жовтня.

Мерщій перевіряймо свої результати НМТ!

А тут корисне посилання з детальною інформацією: #ВСТУП 2024 | електронний кабінет | конкурс (edbo.gov.ua)

Оновлено: Понеділок, 26 серпня 2024 18:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » єГранти вступникам