Вітаємо з ювілеєм Філатова С.А. — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо з ювілеєм Філатова С.А.

22 серпня 2024 Новини та події

Сьогодні свій ювілей святкує талановитий викладач Університету «КРОК», лауреат Ректорської премії за високу студентську оцінку роботи, кандидат технічних наук Філатов Сергій Антонович!

Сергію Антоновичу, прийміть найщиріші вітання з ювілеєм! Ваш життєвий шлях та професійна кар'єра є взірцем наполегливості, компетентності та відданості своїй справі. Ваша багатогранна діяльність, від інженера-металурга до керівника проєктів у міжнародних компаніях, свідчить про Вашу неймовірну силу волі та здатність досягати високих цілей.

Ваш внесок у розвиток науки, зокрема в Університеті «КРОК», де Ви не лише викладаєте, а й заслужили високу оцінку студентів, неможливо переоцінити. Ваші здобутки на міжнародній арені, зокрема у впровадженні винаходів, участі в арбітражних судах та міжурядових комісіях, роблять Вас прикладом для всіх нас.

Зичимо Вам здоров'я, нових звершень та натхнення для подальших досягнень! Нехай кожен новий день приносить радість та задоволення від виконаної роботи, а навколо Вас завжди будуть лише щирі та надійні люди.

З повагою
колектив Університету «КРОК»

 

Оновлено: Понеділок, 26 серпня 2024 18:29
Детальніше в цій категорії: « єГранти вступникам Щиро вдячні! »
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо з ювілеєм Філатова С.А.