Відкриття меморіальної дошки професора Рача А.В. — Університет «КРОК»

Новини та події

Відкриття меморіальної дошки професора Рача А.В.

29 серпня 2024 Новини та події

29 серпня 2024 року о 12:00 на подвір'ї Університету «КРОК» відбулася церемонія відкриття меморіальної дошки видатного українського науковця, доктора технічних наук, професора, директора навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій, Заслуженого діяча науки і техніки України Рача Валентина Анатолійовича.

Рач Валентин Анатолійович доклав чимало зусиль для розвитку й процвітання нашого Університету. Для всіх нас він є прикладом справжнього науковця і мудрого наставника.

Валентин Анатолійович очолював навчально-науковий інститут інформаційних та комунікаційних технологій Університету з 2016 по 2023 рік. Талановитий викладач, мудрий наставник, неймовірно щирий і відданий своїй справі, наш друг і колега, який завжди знаходив для кожного з нас слова підтримки.

Відзначимо, що увіковічення пам’яті меморіальною дошкою є свідченням величезної поваги та визнання вагомого внеску Валентина Анатолійовича у розвиток Вітчизняної науки. Пишаємося, що Валентин Анатолійович впродовж багатьох років був невід’ємною частиною КРОКівської родини. І саме тому було вирішено, що меморіальна дошка буде встановлена на стіні будівлі Університету.

Валентин Анатолійович Рач залишив значний внесок у науку та освіту. Його наукова діяльність, натхнення та прагнення до знань були джерелом мотивації для багатьох студентів та колег.

Світла пам’ять про нього житиме в наукових відкриттях і знаннях, які він передав наступним поколінням!

Оновлено: Четвер, 29 серпня 2024 13:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відкриття меморіальної дошки професора Рача А.В.