Тренінг зі сталого розвитку в рамках проєкту ІНТЕРАДІС — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінг зі сталого розвитку в рамках проєкту ІНТЕРАДІС

03 вересня 2024 Новини та події

26-30 серпня 2024 року в Університеті Фоджа (Італія) відбувся тренінг зі сталого розвитку в рамках проекту INTERADIS/Інтеграція та адаптація іноземних студентів (619451-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP).

У заході взяли участь наступні партнери: Університет «КРОК», Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Одеський національний політехнічний університет, Маріупольський державний університет, Сумський національний аграрний університет, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Львівський національний університет імені Івана Франка, Національний університет водного господарства та природокористування, Нідерландська бізнес-академія, Нідерланди; Ostbayerische Technische Hochschule Amberg-Weiden, Німеччина; Університет Миколаса Ромеріса, Литва; Hultgren Nachhaltigkeitsberatung UG, Німеччина.

Навчання з питань сталого розвитку в міжнародних проектах має важливе значення для забезпечення дотримання нормативних вимог, підвищення ефективності використання ресурсів, управління ризиками та формування позитивних відносин із зацікавленими сторонами.

Основна мета тренінгу – розробити та обговорити спільну стратегію сталого розвитку та індивідуальну стратегію для кожного українського партнера проекту.

Протягом тижня також були організовані воркшопи з підготовки стратегії сталого розвитку, робота в командах для обміну досвідом, підготовані рекомендації партнерів щодо реалізації проекту, а також неформальні обговорення нових можливостей для співпраці.

Велика подяка Università di Foggia за добре організований захід, а також усім партнерам проекту #interadis за активну участь та плідну співпрацю.

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінг зі сталого розвитку в рамках проєкту ІНТЕРАДІС