Участь у програмі «Державотворець: Шлях до відновлення держави» — Університет «КРОК»

Новини та події

Участь у програмі «Державотворець: Шлях до відновлення держави»

04 вересня 2024 Новини та події

З 26 серпня по 1 вересня 2024 року Павло Марченко, студент ОР магістр, спеціальності «Право» Університету «КРОК», взяв участь у національній програмі «Державотворець».

Ця програма є унікальною ініціативою, яка спрямована на розвиток особистісних і професійних навичок молоді віком від 18 до 35 років, формування відповідального лідерства та підвищення громадянської активності. Програма «Державотворець: Шлях до відновлення держави» була започаткована Міністерством молоді та спорту України у співпраці з Всеукраїнським молодіжним центром.

Реалізацію проєкту взяли на себе Українська студентська ліга та Київська школа державного управління ім. С. Нижного за фінансової підтримки Фонду «МХП-Громаді», GIZ Ukraine та NDI Ukraine. Програма охоплювала широкий спектр важливих тем, серед яких:

- цінності державотворця;

- як влаштована держава?;

- держава: реформи;

- ознайомчі візити до державних установ;

- бізнес;

- неурядовий сектор;

- самовдосконалення.

У межах програми учасники, зокрема Павло, мали можливість зустрітися з провідними представниками влади, бізнесу та військовими України. Це дозволило не лише поглибити знання у сфері державного управління та права, але й здобути цінний практичний досвід, який стане у нагоді для подальшої професійної діяльності та громадської активності.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Участь у програмі «Державотворець: Шлях до відновлення держави»