Сертифікатний курс «Дитяча та сімейна психологія» — Університет «КРОК»

Новини та події

Сертифікатний курс «Дитяча та сімейна психологія»

06 вересня 2024 Новини та події

Запрошуємо на річний сертифікатний навчальний курс «Дитяча та сімейна психологія» (навчання консультуванню з дитячих та сімейних проблем), 9-й набір!

Автор і ведуча курсу: Оксана Олійник - дитячий та сімейний психолог, арт-терапевт, засновник та ведуча сімейних творчих таборів, автор тренінгів для батьків та підлітків.

Курс складається з семи дводенних модулів (п'ятниця з 18:00 до 21:00 год., субота з 10:00 до 18:00 год.), модулі проводяться раз на місяць.

ПРОГРАМА:

1. Кабінет дитячого/сімейного психолога. Ресурси й інструменти дитячого психолога. Первинна діагностика. Встановлення контакту з дитиною. Особливості роботи сімейного/дитячого психолога в онлайні.

2. Вікова психологія. Вікові особливості розвитку дитини. Теорії (Ж. Піаже, З. Фрейд, Е.Еріксон, Л.Виготський); Вікові кризи. Поняття психологічної норми.

3. Сімейне консультування та особливості дитячо-батьківського консультування. Сіблінги. Робота з парами. Життєві цикли родини. Сімейні кризи, та стосунки в родині.

4. Проблеми поведінки: агресія, бунт, тривожність, проблеми в комунікації. Діагностика психічних розладів: РДУГ, РАС. Корекційні заняття в роботі психолога.

5. Психосоматика. Соматичні розлади дитини. Поняття симптом. Методи та інструменти в роботі з симптом.

6. Травматерапія, робота з дитячими травмами: психотравмуючі події: війна, розлучення батьків, втрата когось із рідних, насилля. Методи арт-терапії: пісочна, казкотерапія, метафоричні асоціативні карти. Проективні методики. Наративна терапія.

7. Психологія підлітків. Психокорекційна робота з підлітками. Практичні моделі взаємодії з підлітками.

Дати проведення модулів:

- 1 модуль: 11-12 жовтня
- 2 модуль: 08-09 листопада
- 3 модуль: 13-14 грудня
- 4 модуль: 10-11 січня
- 5 модуль: 14-15 лютого
- 6 модуль: 14-15 березня
- 7 модуль: 25-26 квітня

Також за період навчання буде проведено 3 супервізії тривалістю 2,5 год.

 

Цей курс буде корисним як досвідченим фахівцям, так і студентам-майбутнім психологам, а також всім, кому цікава особистість дитини та коректний підхід до її виховання!

 

Вартість участі в дводенному модулі - 3300 грн.; для студентів, викладачів та випускників Університету «KROK» - 2900 грн.

Оплату здійснювати на рахунок Університету «KROK» до початку модуля.

Вартість участі в супервізії - 500 грн.

 

Учасники отримають сертифікат про оволодіння курсом «Дитяча та сімейна психологія» (150 академічних годин; 5 кредитів ECTS). Отримання сертифікату можливе за проходження всіх семи модулів, трьох супервізійних занять та проходження атестації (усного іспиту) під час останнього модулю!

 

 

Оновлено: П'ятниця, 06 вересня 2024 16:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Сертифікатний курс «Дитяча та сімейна психологія»