Участь студентів у літній школі «Rule of Law» (Польща) — Університет «КРОК»

Новини та події

Участь студентів у літній школі «Rule of Law» (Польща)

16 вересня 2024 Новини та події

З 29 серпня по 05 вересня 2024 року студентка 4 курсу бакалаврської програми «Міжнародні економічні відносини», Олександра Преснякова, та студентка 1 курсу магістерської програми «Право», Соломія Ромасевич, взяли участь в «European Summer School: Rule of Law» організована Університетом SWPS у місті Сопот, за підтримки NAWA (Polіsh National Agence for Academic Exchange).

Справедливість, солідарність, толерантність, рівність, відсутність дискримінація - це цінності, закріплені в Розділі 2 Договору про Європейський Союз, і дійсно є основою демократії, тож літня школа включала насичену програму, яка охопила різні аспекти правової та суспільно-політичної тематики.

Це була унікальна можливість не лише дізнатися більше про історію, але й обговорити актуальні питання прав людини та верховенства права в контексті сучасної Європи, зустрітися з міністром юстиції Польщі, відвідати Центр європейської солідарності та Музей ІІ світової війни.

Також була нагода зустріти там однодумців та майбутніх колег, які надихають на роботу та розвиток. Провідні професори з Литви, Польщі, Франції, Словенії та Болгарії з великим ентузіазмом читали цікаві та змістовні лекції, які поглибили розуміння принципів верховенства права та їхнього застосування в різних сферах правового та суспільного життя. Саме такі заходи виховують велику відповідальність перед майбутнім поколінням у вихованні європейських цінностей, у свідомому сенсі цього слова. 

Дякуємо University SWPS (Sopot) за теплий та дружній прийом!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Участь студентів у літній школі «Rule of Law» (Польща)