Співпраця з Київською Малою академією наук — Університет «КРОК»

Новини та події

Співпраця з Київською Малою академією наук

16 вересня 2024 Новини та події

12 вересня 2024 року група зацікавлених студентів із різних академічних груп 1-их та 2-их курсів представляли Фаховий коледж Університету «КРОК» на урочистій святковій зустрічі, присвяченій настановчій сесії відділення філософії та суспільствознавства Київської Малої академії наук учнівської молоді.

На зустрічі відбулася презентація секцій відділення, обговорення результатів роботи відділення за рік, привітання переможців різноманітних конкурсних програм різного рівня. А крім того, відбулася презентація майбутніх заходів з плану роботи відділення на 2024-2025 навчальний рік, визначення стратегій та освітніх перспектив. Кожен присутній на заході студент Коледжу, як й інша молодь, мали можливість безпосередньо поспілкуватися з керівниками Київського МАН: директоркою – канд. хім. наук І.Ю. Поліщук, завідувачкою відділення філософії та суспільствознавства – Т.Ю. Кот, керівниками секцій цього відділення. Учасники - це старшокласники, ліцеїсти, колежани Києва, котрі вирішили спробувати власні сили у дослідженнях філософського спрямування. Приємно, що серед інших допитливих молодих людей є і студенти Фахового коледжу.

Фаховий коледж довгі роки підтримує тісні та плідні стосунки з Київською МАН: наші студенти брали участь у наукових конкурсах та проєктах, разом проводили різноманітні конференції та інші форуми різного рівня. Сподіваємось, що ця традиція продовжиться і у новому навчальному році.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Співпраця з Київською Малою академією наук