Коледж КРОК став одним із партнерів по реалізації гранту «Освіта без стресу» — Університет «КРОК»

Новини та події

Коледж КРОК став одним із партнерів по реалізації гранту «Освіта без стресу»

23 вересня 2024 Новини та події

Фаховий коледж Університету «КРОК» став партнером у вкрай важливому проєкті з підтримки ментального здоров‘я для українських педагогів, учнів та студентів. Проєкт «Підтримка ментального здоров’я у зоні ризику українських педагогів, учнів та студентів» (#ОсвітаБезСтресу) реалізовує Благодійний Фонд «Act4Ukraine» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Головна мета проєкту: дати українським освітнім закладам інструменти для налагодження сприятливого психоемоційного клімату та познайомити з унікальним американським досвідом у цій сфері.

У рамках проєкту буде розроблений практичний навчальний курс для освітян, який можна буде пройти безкоштовно онлайн та отримати сертифікат.

«Освіта без стресу» – давно назрілий проєкт для українських дітей, батьків та педагогів. Як зменшити тривожність дитини пов’язану з навчанням? Як зменшити рівень агресії, конфліктів, непорозумінь, булінгу, «боді-шеймінгу» в українських закладах освіти? Чи навпаки, підтримати педагогів, учнів та студентів у надскладний час? Або зменшити рівень відчуття самотності тих, хто займається онлайн? Всі ці завдання ми будемо вирішувати завдяки роботі із закладами освіти» – розповіла координаторка проєкту науковий співробітник Learning Systems Institute, Florida State University Анна Романова.

Наразі триває етап анонімного опитування серед педагогів, учнів, студентів та батьків для виявлення актуальних проблем. До нього активно долучилася адміністрація Коледжу, залучаючи своїх стейкхолдерів та партнерів з різних регіонів України. Дана інформація буде використана для розробки комплексної програми з покращення психоемоційного стану у закладах освіти та тренінгу освітян.

Вже зовсім незабаром будуть перші результати анкетування, на основі яких команда проєкту зможе підготувати матеріали для реалізації наступного етапу. Тож слідкуйте за наступними новинами.

Оновлено: Понеділок, 23 вересня 2024 18:01
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Коледж КРОК став одним із партнерів по реалізації гранту «Освіта без стресу»