Гостьова лекція про ШІ від експертів Мінцифри — Університет «КРОК»

Новини та події

Гостьова лекція про ШІ від експертів Мінцифри

24 вересня 2024 Новини та події

17 вересня 2024 року в Університеті «КРОК» відбулась гостьова лекція від експертів Міністерства цифрової трансформації України. А саме:

Олег Дубно, менеджер напряму «Штучний інтелект» у Міністерстві цифрової трансформації;

Іван Іванов, тренер з інформаційних технологій в освіті, засновник Центру нової освіти, а також розробник та адміністратор освітніх платформ «УМІТИ» та «Мій квест».

До зустрічі, яка відбувалась за організаційної підтримки департаменту освіти дорослих Університету «КРОК», долучилась КРОКівська освітня спільнота: це ректорат, науково-педагогічні працівники й здобувачі освіти Університету та Коледжу.

Спікери презентували стратегічні кейси у галузі штучного інтелекту. Зокрема паном Олегом Дубно були розкриті основні вектори політики Мінцифри щодо впровадження ШІ в освіті, акцентовано на значному потенціалі використання ШІ для пошуку ефективних рішень у різних галузях життя суспільства.

Також надзвичайно цікавим для всіх слухачів були практичні поради й експертиза від освітнього експерта пана Івана Іванова. Ці поради й лайфгаки у царині залучення потенціалу інструментів ШІ для досягнення навчальних/освітніх цілей були цікавими як для студентства, так і для викладачів.

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Гостьова лекція про ШІ в освіті від експертів Мінцифри // 17.09.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 24 вересня 2024 18:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Гостьова лекція про ШІ від експертів Мінцифри