Фаховий коледж Університету «КРОК» ініціював створення Молодіжної координаційної ради шкіл-партнерів МАШ ЮНЕСКО — Університет «КРОК»

Новини та події

Фаховий коледж Університету «КРОК» ініціював створення Молодіжної координаційної ради шкіл-партнерів МАШ ЮНЕСКО

24 вересня 2024 Новини та події

13 вересня 2024 року представники Коледжу провели першу Зустріч представників Молодіжної координаційної ради шкіл-партнерів МАШ ЮНЕСКО. Зустріч проходила в одній із шкіл-партнерів по проєкту - Ліцей №85. З привітальними словами до учасників звернулись директорка Ліцею Федунова Тетяна Миколаївна і директорка Фахового коледжу Сумбаєва Людмила Петрівна.

Наш Коледж представляли:

  • Бонюк Арсен
  • Трояцький Гліб
  • Годунова Аліса
  • Вигівська Олександра

Під час зустрічі з координаторами та учасниками від шкіл-партнерів було обговорено план створення і розвитку Молодіжної координаційної ради ЮНЕСКО. Модерував зустріч випускник Коледжу Савельєв Євгеній. Учасники зустрічі поділились власним баченням щодо тем майбутніх проєктів, створення логотипу, розвитку спільноти.

Унікальністю зустрічі слугував виступ гості з Белізу пані Кріста, яка завітала до України на запрошення Першої леді та стала учасницею 4 саміту «Перших леді та джентельменів». Пані Кріста виступила з промовою та поділилась власним досвідом з життя. В учасників зустрічі була можливість поставити власні запитання та подискутувати на бажані теми з гостею. Студент Коледжу, Трояцький Гліб, розповів гості про діяльність нашого закладу освіти.

Учасниками молодіжної координаційної ради був опрацьований план наступної зустрічі та погоджені подальші кроки. Наступна робоча зустріч відбудеться 27 вересня.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фаховий коледж Університету «КРОК» ініціював створення Молодіжної координаційної ради шкіл-партнерів МАШ ЮНЕСКО