Цілі сталого розвитку та університети: гостьова лекція — Університет «КРОК»

Новини та події

Цілі сталого розвитку та університети: гостьова лекція

25 вересня 2024 Новини та події

23 вересня 2024 року в Університеті «КРОК» відбулась гостьова лекція по Цілям сталого розвитку «Глобальні цілі – локальні рішення: як університети можуть бути більш сталими».

Спікером заходу стала пані Оксана Кавтиш, представниця Глобального договору ООН в Україні, керівниця проєкту напряму МСП (малі та середні підприємства), кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і підприємництва Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

До зустрічі, яка відбувалась за організаційної підтримки директора Навчально-наукового Інституту міжнародної освіти Андрія Лотарєва та департаменту освіти дорослих, долучились ректорат, директори навчально-наукових інститутів, декани факультетів, завідувачі кафедр та керівники структурних підрозділів.

Висловлюємо вдячність пані Оксані Кавтиш за надзвичайно змістовну лекцію, ґрунтовну експертизу й дієві практичні кейси. Висловлюємо вдячність за підтримку заходу важливій інституції в галузі консолідації зусиль в нашій державі по впровадженню Цілей сталого розвитку – Глобальний договір ООН в Україні.

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Семінар «Глобальні цілі – локальні рішення: як університети можуть бути більш сталими» // 24.09.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Цілі сталого розвитку та університети: гостьова лекція