Мобільність студентів до Грузії в рамках проєкту CLIMAN — Університет «КРОК»

Новини та події

Мобільність студентів до Грузії в рамках проєкту CLIMAN

25 вересня 2024 Новини та події

З 9 по 20 вересня 2024 року студенти Фахового коледжу Університету «КРОК» взяли участь у мобільності до Akaki Tsereteli State University (Грузія) в рамках проєкту Erasmus+ KA2 «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату»/CLIMAN. Ця подія стала унікальною можливістю для студентів розширити свої знання про зміни клімату, а також здобути безцінний практичний досвід.

Протягом двох тижнів студенти брали участь у заняттях, що проходили в сучасних аудиторіях та спеціально обладнаних лабораторіях університету. Вони мали змогу проводити різноманітні досліди, що дозволило їм на практиці досліджувати кліматичні зміни. Лабораторні дослідження стали важливим елементом навчальної програми, надаючи можливість опанувати новітні методики роботи в галузі екології.

Окрім занять у лабораторіях, студенти здійснили низку екскурсій на природні локації, де мали змогу вивчати вплив кліматичних змін безпосередньо в польових умовах. Такі дослідження сприяли кращому розумінню глобальних екологічних проблем і дали можливість бачити, як зміни клімату впливають на екосистеми Грузії.

Участь у мобільності надала студентам неоціненний досвід. Вони не лише поглибили свої знання про кліматичні виклики, а й здобули нові навички, необхідні для подальшої професійної діяльності у сфері екології. Такі програми мобільності допомагають нашим студентам розвиватися та краще розуміти глобальні екологічні процеси.

Уся команда екологічного клубу однодумців «ЛОТОС» щиро дякує викладачам та адміністрації Akaki Tsereteli State University за організацію такого насиченого і корисного досвіду. Особлива подяка також проєкту Climan, який надав студентам цю унікальну можливість продовжувати навчання і дослідження в умовах викликів, спричинених війною в Україні.

Ми переконані, що отримані знання та досвід сприятимуть подальшій роботі студентів у напрямку боротьби зі змінами клімату та розвитку сталого майбутнього.

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Мобільність студентів до Грузії в рамках проєкту CLIMAN