Фаховий коледж Університету «КРОК» зустрічав школи-партнерів МАШ ЮНЕСКО — Університет «КРОК»

Новини та події

Фаховий коледж Університету «КРОК» зустрічав школи-партнерів МАШ ЮНЕСКО

11 жовтня 2024 Новини та події

09 жотвня 2024 року Коледж організував та провів зустріч для представників Молодіжної координаційної ради шкіл-партнерів МАШ ЮНЕСКО.

На початку зустрічі гостей вітали виконанням музичного номеру від учасників вокальної студії КРОК Vosk band та інструментальної групи «Guitar band».

Ця зустріч стала вже традиційною і була присвячена презентації напрацювань та рішень, які обговорювались протягом вересня місяця. Було презентовано проєкт положення про створення молодіжної координаційної ради Групи 1.1 МАШ ЮНЕСКО. Положення розроблялось активом ради, до якого входить студент коледжу Бонюк Арсен. На зустрічі були визначені поради та коментарі, що слугуватимуть покращенню розробленого проєкту положення та логотипу молодіжної ради.

Школи-партнери під час зустрічі обговорили календарний план спільних проєктів та заслухали представників активу ради з виступом в рамках проєкту ЮНЕСКО експерт.

Також, під час зустрічі, директорка Коледжу, Сумбаєва Людмила Петрівна, презентувала проєкт «Підтримка ментального здоров’я у зоні ризику українських педагогів, учнів та студентів» (#ОсвітаБезСтресу) та запросила до участі у вебінарі «Освіта без стресу: як американський досвід підтримки ментального здоров’я у навчальних закладах може стати корисним для України», що організовується у співпраці з Коледжем. Особливістю зустрічі для учасників став командоутворюючий тренінг «Визначення спільних цінностей», що проводився головою студентської ради Коледжу, Греца Максимом, та головою розважального комітету Петрусенко Дар’я.

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Зустріч шкіл-партнерів МАШ ЮНЕСКО // 09.10.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Субота, 12 жовтня 2024 12:02
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фаховий коледж Університету «КРОК» зустрічав школи-партнерів МАШ ЮНЕСКО