Зустріч з першокурсниками спеціальності 075 Маркетинг — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч з першокурсниками спеціальності 075 Маркетинг

16 жовтня 2024 Новини та події

15 жовтня 2024 року відбулась чергова зустріч першокурсників ОП Маркетинг з куратором, завідувачкою кафедри маркетингу та поведінкової економіки, гарантом освітньої програм та викладачами кафедри.

Головною метою цієї зустрічі була допомога в якнайшвидшій адаптації першокурсників до освітнього процесу та студентського середовища загалом. Завідувачка кафедри Петрова І.Л. поділилась зі студентами найближичими плановими науковими та організаційними заходами кафедри, до яких будуть залучені і студенти першокурсники.  Обговорили зі студентами як викладачі кафедри розробляють і використовують у своїй викладацькій діяльності змішані моделі навчання, що забезпечується завдяки застосуванню студенто-орієнтованого підходу в освітній діяльності. Студенти проявили жвавий інтерес та готовність до участі в різноманітних проектах кафедри.

Колектив кафедри маркетингу та поведінкової економіки бажає першокурсникам терпіння та успіхів у навчанні, а також креативності й нескінченної енергії для здобування нових вершин!

Оновлено: Четвер, 17 жовтня 2024 12:47
Детальніше в цій категорії: « Конкурсний відбір на програми обміну
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч з першокурсниками спеціальності 075 Маркетинг