Відкрита лекція у лабораторії «Інженерія (IoT&3D)» — Університет «КРОК»

Новини та події

Відкрита лекція у лабораторії «Інженерія (IoT&3D)»

23 жовтня 2024 Новини та події

Доцент кафедри комп'ютерних наук Університету «КРОК», Троцько В.В., провів відкриту лекцію, присвячену можливостям використання лабораторії «Інженерія (IoT та 3D)», яка оснащена обладнанням для роботи з Інтернетом речей (IoT) та 3D-друком.

Лабораторія є не просто навчальним простором, а справжнім центром технологічних інновацій, обладнаним сучасними пристроями для роботи з Інтернетом речей (IoT) та 3D-друком. Студенти були вражені широкими можливостями, які відкриває для них ця лабораторія: від створення власних проєктів до роботи з реальними інженерними рішеннями, які використовуються у різних галузях промисловості та побуту. Така практика допоможе студентам краще засвоювати матеріал, досліджувати сучасні технології та аналізувати результати своєї роботи, що, безумовно, сприятиме їх професійному розвитку.

Під час лекції Троцько В.В. зазначив, що потенціал цієї лабораторії практично необмежений. Вона надає студентам не лише інструменти для навчання, але й можливість стати справжніми інноваторами, здатними впливати на розвиток сучасних технологій. Завдяки цьому простору студенти можуть брати участь у реальних проєктах, створювати власні рішення та працювати у команді над масштабними проєктами, які можуть мати суттєвий вплив на інженерію, IT-галузь та виробництво зокрема.

Завдяки лабораторії «Інженерія (IoT та 3D)» студенти мають шанс отримати безцінний досвід роботи із сучасними технологіями, які активно використовуються у сучасній інженерії та промисловості, що в перспективі відкриває двері у майбутнє інженерних технологій та цифрового світу.

Оновлено: Четвер, 24 жовтня 2024 15:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відкрита лекція у лабораторії «Інженерія (IoT&3D)»